Ny Solrød FC-træner har forårets plan på plads

0
1388
2. divisionsholdet fra Solrød FC var i denne uge tilbage på træningsbanen igen.

Jens Berglid er meget optimistisk efter træningsopstarten i Solrød FC og går allerede nu efter oprykning til 1. division i 2023.

Det er blot en lille uge siden, at 2. divisionsholdet fra Solrød FC var tilbage på træningsbanen efter en pause henover jul og nytår, og det var med en ny cheftræner ved roret. Jens Berglid har nemlig afløst Rasmus Skovby på posten, og han har været meget tilfreds med opstarten.

– Spillerne har taget godt imod mig og har som hold vist, at de stadig er det gode hold, jeg oplevede sidste år, hvor jeg var i BSF. Vi begyndte med et holdmøde i mandags, hvor spillerne fik at vide, hvad jeg vil som træner, og jeg fik at vide, hvad spillernes forventninger er til mig, fortæller Jens Berglid, som har lagt en plan for, hvad de kommende måneder skal bruges til:

– Her i foråret vil vi bruge tid på at få spillet et nyt system ind og få nye unge spillere ind på holdet, så vi står knivskarpt til efteråret. Som cheftræner føler jeg mig også sikker på, det lykkes, så vi – når vi når frem til julen 2022 – vil være at finde i oprykningsspillet.

Jens Berglid er svensker, men har boet i Danmark siden 1997.

Solrød FC ligger lige nu i det slutspil, hvor de fire bedste forbliver i 2. division, mens de to nederste rykker ned. Jens Berglids mandskab begynder forårssæsonen på andenpladsen og spiller årets første turneringskamp den 2. april, og den 46-årige cheftræner synes allerede, at der er et rigtigt godt fundament:

– Vi har haft en god spillertilgang, så vi nu har en stor og god førsteholdstrup, hvilket på dette niveau er super godt. Spillerne har i den første uge desuden bevist, at de har vilje, godt humør og lyst til at give den fuld gas og udvikle sig, så vi næste år kan rykke op i 1. division.