Hellerup Idrætsklub (HIK) satser stort på DBU pige licens

0
2022

HIK satser nu endnu større på pigefodbold, og har lagt en strategi for at blive en af Danmarks vigtigste pige/kvinde klubber.

Af: Rasmus Madsen, HIK

KLUBNYT: HIK’s pigeafdeling er fordoblet på kun fem år og med ca. 400 spillere har HIK nu en af landets største pigeafdelinger med hold i de bedste rækker på Sjælland.

Som næste store skridt har HIK ansøgt om en DBU pige-licens, som HIK håber at få med virkning fra sæson 22/23. Hvis det lykkes vil HIK være én af kun få klubber på Sjælland med en pige-licens. Herefter forventer HIK at komme til at spille i DM-rækkerne for pigeungdomsholdene.

Sammen med licens-ansøgningen har HIK afsat penge og ressourcer til en kraftig oprustning på pigesiden. HIK er på jagt efter flere dygtige cheftrænere og en Head of Coaching, og har netop ansat en børneudviklingstræner for børne/bredde holdene. (se jobopslag for cheftrænere og Head of Coaching her: Hellerup Idræts Klub – Glæde, Udvikling, Fælleskab og Vilje (hik.dk).

Udover flere trænere vil der blive knyttet en række specialister til pigeafdelingen, bl.a. fysioterapeut, massage, fysisk træning, mm.

HIK’s pige-afdelingen samarbejder og trækker på erfaring og kompetencer fra HIK’s drenge/herreafdeling, som har mange års talent/elite erfaring og et 1. senior hold i toppen af 2. division.Vores ambition er at skabe et af Danmarks bedste fodboldudviklingsmiljøer for piger, baseret på et stærkt socialt engagement, en stor bredde, den nyeste viden om metoder og motiverende læringsmiljøer.

Har du spørgsmål eller kommentarer til HIK’s pigelicens-satsning er du velkommen til at kontakte formanden for pigeudvalget Lisbeth Lindorff Riis på 20 76 21 69 / lisbeth_lindorffriis@hotmail.com