Kvinderne i Solrød FC får ny cheftræner

0
1844

Jesper Petersen afløser Jens Berglid på posten som cheftræner for Solrøds 2. divisionshold.

Det bliver med Jesper Petersen som cheftræner, at Solrød FC’s bedste kvindehold tager hul på forårssæsonen. Det står klart, efter at klubben overraskende hurtigt har sagt farvel til Jens Berglid, der kun nåede at være cheftræner i knap tre måneder.

– Det er med stor beklagelse, at vi har måttet ophæve samarbejdet, siger Henrik Petersen, som er kvindeformand i Solrød FC.

Ifølge Henrik Petersen var der ikke den rette kemi mellem spillerne og Jens Berglid, der kom til klubben efter flere år som træner i BSF.

– Jens har nogle fantastiske kvaliteter, men de passede ikke til vores trup. Der var desværre tale om et fejlmatch, og det var mit ansvar, hvilket jeg har taget til efterretning, fastslår han.

Assistenttræner i blot to måneder
Jesper Petersen, der afløser Jens Berglid på cheftrænerposten, har blot været i Solrød FC i to måneder. Efter nytår tiltrådte han som assistenttræner, men i klubbens ledelse er man overbevist om, at han har kvaliteterne til at stå spidsen for 2. divisionsholdet:

– Jesper har et glimrende kendskab til truppen, og der er blevet lagt et godt arbejde til træning, så vi er helt trygge ved at udnævne ham til ny cheftræner.

Henrik Petersen overtager selv posten som assistenttræner, indtil en anden løsning er fundet.

Solrød FC har overvintret på andenpladsen i det slutspil, hvor de fire bedste forbliver i 2. division, mens de to nederste rykker ned. Årets første turneringskamp spilles på hjemmebane lørdag den 2. april, hvor Fremad Amager kommer på besøg.