Køges Kvindesenior har fået træner setup på plads

0
1586
Køge Boldklubs kvindesenior trænerteam 2022
Køge Boldklubs kvindesenior trænerteam 2022

Om tre uger fløjtes den nye 2022 forårssæson i gang i både Kvindeserie Øst som hos Kvinde Serie 1 under DBU Sjælland for Køge Boldklubs kvinder.

Af Per Møller (Køge Boldklub)

Køge Boldklub er repræsenteret i begge rækker – Kvindeserie Øst er med i forårets afgørende kampe om at slutte med i top 2 i den stærke række, og dermed spille med om at rykke op i 2. Division, mens andetholdet debuterer i Serie 1-rækken efter at holdet i efteråret sikrede sig oprykning fra Serie 2.

Truppen, der p.t. tæller 24 spillere, men har plads til flere som ønsker at spille fodbold i Køge Boldklub, har været i gang med sæsonforberedelserne siden medio januar måned og glæder sig nu til, at foråret og de lyse måneder for alvor melder sin ankomst så der igen kan spilles kampe om vigtige points.

Truppen mødes til træning tre gange ugentligt – mandag, tirsdag og torsdag fra kl. 19.30-21.00 på Køge Idrætspark – under ledelse af et stærkt træner- og ledersetup der tæller cheftræner Kent Hørlyk Sehested, trænerassistent Lauren Sajewich, målmandstræner Kaylan Marckese, fysioterapeut Sofie Nielsen, som også fungerer som fysisk træner til tirsdagstræningen, samt holdleder Jeanette de Fries.

”Vi har rigtig høj intensitet på til alle træningspas. Der er tale om en trænerstab der vil det og truppen består af spillere der møder frem hver eneste gang med den målsætning at yde det optimale og kunne gå fra træningsbanen med følelsen af at de igen hver især har ydet deres optimale”, fortæller cheftræner Kent Hørlyk Sehested.

For såvel trænerassistent Lauren Sajewicz som målmandstræner Kaylan Marckese gælder det, at de begge er en del af truppen hos HB Køges danske mestre i Gjensidige Kvindeliga og dermed bringer masser af erfaring med sig fra deres dagligdag i Liga-truppen.

Både Lauren Sajewich som Kaylan Marckese glæder sig over at være en del af træner setup’et i Køge Boldklub – og de bringer masser af positivitet og gode idéer med sig ind på træningsbanen.

”The girls are great”, siger Lauren Sajewich med et stort smil. “Det virkelig er en fornøjelse at deltage i træningen af dem. De arbejder virkeligt hårdt for at nå resultater. Der er tale om en virkelig talentfuld gruppe spillere”, siger Sajewich, og taler her også på vegne af Kaylan Marckese, der deltager med målmandstræningen minimum en gang om ugen.

Træningslejr i Sverige
Forårssæsonen fløjtes i gang lørdag den 2. april kl. 12.45 for førsteholdets vedkommende med en hjemmekamp på Capelli Sport Stadion mod Ølstykke FC – en af Køge-træneren Kent Hørlyk Sehesteds tidligere klubber.

Programmet for andetholdet i Serie 1 er endnu ikke offentliggjort fra DBU Sjælland men må være på trapperne inden for kort tid.

Men inden vi når så langt, skal der afvikles endnu tre træningskampe. Førstkommende lørdag den 12. marts kl. 13.00 hvor Svogerslev Boldklub kommer på besøg på Køge Idrætspark og lørdag den 26. marts kl. 14.00 på udebane mod Herlufsholm GF. Begge kampe er et led i DBU Sjællands Vinterbold. Se Køges program her: Stillinger og resultater (dbusjaelland.dk)

Derudover venter en kamp mod Nykøbing FC.

Et par uger inde i sæsonen venter en træningslejr for hele truppen. Her går turen til Landskrona i Sverige, hvor der opslås lejr i påskedagene fra 13.-18. april.

”Udover en træningskamp, så bliver der tale om to gange træning pr. dag, der bliver teambuilding og andre sociale arrangementer som vil være med til at øge det i forvejen gode sammenhold i truppen”, tilføjer daglig leder i Pige-/Kvindeafdelingen, Anita Askgaard.

Ønsker nogen at prøve lykken som kvindesenior spiller i Køge Boldklub, er man velkommen til at henvende sig til cheftræner Kent Hørlyk Sehested på tlf. 3096 9515 eller mail khsehested@gmail.com