AaB topper U16 DM-pulje: “Vi glæder os til at spille om point igen”

0
1232
Privatfoto: AaB U16DM

U16DM-Ligaen er godt i gang og hos AaB er de også klar til sæsonstarten som venter i den kommende weekend mod HB Køge. Holdet glæder sig igen til at kunne spille om point efter flere gode træningskampe og en overstået træningslejr. 

Af Oliver Lundgaard

Flere kampe er allerede spillet i U16DM-Ligaen, men enkelte hold venter stadig på deres første kamp i dette forår. Et af de hold er AaB som i weekenden tager turen til Sjælland for at møde HB Køge. AaB hentede i efteråret 25 point i 10 kampe i Pulje B og er på førstepladsen i puljen: 

“Vi kommer fra et rigtig stærkt efterår, hvor holdet og spillerne har udviklet sig rigtig meget. Derfor havde vi allerede inden opstart til foråret rykket 3 af vores dygtige U16 piger op til U18,” fortæller Mikkel Christiansen cheftræner for AaBs U16DM hold til FODBOLD FOR PIGER. 

Har trænet sammen med U18

I opstartsfasen har holdet trænet sammen med U18 for at styrke de individuelle færdigheder og at spillerne har kunnet blive udfordret på et højt niveau. Træningslejren i opstarten blev også en fælles tur med U18DM holdet: 

“Sammen med U18 tog vi på træningslejr i Tilst ved DBU Jyllands Hotel og konferencecenter. Her havde vi en masse forskellige spændende træning med besøg af gæstetræner og naturligvis en masse hygge,” siger Mikkel Christiansen.

Privatfoto: AaB U16DM

HB Køge ingen let modstander

Holdet ser nu frem til weekendens opstart mod HB Køge, som efter 10 kampe står noteret for 5 point i bunden af tabellen, men det er ikke en let kamp:

“Vi glæder os til at spille om point igen. Vi har haft en god forberedelse op til kampen mod HB Køge, men det er ikke en modstander vi synes er lette at spille i mod. Vi glæder os til at give den gas,” fortæller Mikkel Christiansen.

Ambitionen og målet for det kommende forår er også tydelig for holdet:

“Den samme som altid – udvikle spillerne, sådan de kan begå sig på Gjensidige ligaen i fremtiden. Så skal vi jo bare ud og have det sjovt med bolden, score en masse mål og spille noget god fodbold som er underholdende.” forklarer Mikkel Christiansen til FODBOLD FOR PIGER.

AaB åbner foråret på udebane mod HB Køge. Det gør de lørdag den 26 marts klokken 14:30 på Capelli Sport Stadion.