Mogens skal sikre de yngste en god start på fodboldlivet i Fortuna

0
877
Mogens Juhlsen er ny børneudviklingstræner i Fortuna Hjørring.

Mogens Juhlsen er ansat som børneudviklingstræner i Fortuna Hjørring, hvor han skal udvikle børnefodbolden og være sparringspartner for trænerne for de yngste hold

Fortuna Hjørring har fundet personen, der skal sikre den bedst mulige start på fodboldlivet for de yngste piger i nordjyske klub. Det er Mogens Juhlsen, der er ansat i en nyoprettet stilling som børneudviklingstræner.

”Vi tror på, at Mogens er den rette til opgaven med at udvikle børnefodbolden, en udvikling, der fører til, at vi får flere dygtigere og gladere fodboldpiger i klubben,” siger formanden for Fortunas Ungdomsudvalg, Mark Pedersen, i en pressemeddelelse.

”Vores børnetrænere, der tager sig af årgangene U12 og yngre, får mulighed for sparring i alle opgaver omkring holdet.  Det, hvad enten det er fodboldudviklings-, sociale og administrative opgaver – betyder, at der opnås det optimale ved den indsats, der ydes i Fortuna,” siger han.

Krav fra DBU

Mogens Juhlsen bliver desuden kontaktled mellem bestyrelse, udvalg, spillere, trænere og forældre.

”DBU kræver af os, som licensklub, at vi har tilknyttet en børneudviklingstræner. Det falder godt i tråd med vores ønske om at blive DBU børneklub. Her forpligtiger vi os til at prioritere børnefodbolden økonomisk og organisatorisk,” siger Mark Pedersen.

51-årige Mogens Juhlsen har en UEFA B og UEFA C trænerlicens og er uddannet idrætscoach. Han har trænet både drenge og piger, og kender Fortuna Hjørring ganske godt, da han til daglig er centerchef på Dana Cup Sportscenter.