U18 DM-Ligaen: God holdpræstation sikrede sejren til Team Odense Q

0
1209

I den seneste runde af U18-DM Ligaen er der blevet spillet 6 kampe, hvoraf der er blevet scoret 19 mål. 5 af de mål er blevet scoret af Team Odense Q som har hentet 6 point den seneste uge

Af Oliver Lundgaard

Den seneste runde i U18DM Ligaen har budt på flere spændende kampe. Team Odense Q har på seks dage hentet 6 point mod ViborgQ på hjemmebane og mod BSF på Sjælland. Første kamp for holdet var også ugens første kamp, hvor de på Marienlystcentret tog imod ViborgQ. Der blev scoret 3 gange i første halvleg i hjemmeholdets favør. Frida Munk Lassen var på pletten efter kun 1 minut. Hen mod pausen kunne Mille Knudsen gøre det til 2-0 og blot 6 minutter senere var det Celine Kampmann der kunne score til pausestillingen 3-0 til Team Odense Q. Efter pausen var der en del udskiftninger, men ingen scoringer. Team Odense Q tager sejren på 3-0 over ViborgQ.

Efter pausen var der en del udskiftninger, men ingen scoringer. Team Odense Q tager sejren på 3-0 over ViborgQ.

“Det var en god holdpræstation, hvor vi spillemæssigt var et niveau over Viborg i mange facetter af spillet,” siger Team Odense Qs U18DM cheftræner Jeppe Abel til FODBOLD FOR PIGER – og fortsætter:

“Vi var stærke i vores presspil, og tog mange gode valg med bolden. Vi får dog scoret alt for få mål og har undervejs skud på både stolper og overlægger. Samtidigt var Viborgs målmand fantastisk god. Hun leverede en præstation til Woman of The Match i mit hoved”.

Kolding IF tog lørdag eftermiddag sejren i topkampen mod Fortuna Hjørring, som blev spillet på Landlyst Idrætsanlæg. En tæt kamp hvor udeholdet fra Kolding IF kom på måltavlen 3 gange i anden halvleg inden hjemmeholdet svarede igen kort før slutfløjt til både 1-3 og 2-3. Resultatet af kampen blev 2-3 til Kolding IF som bibeholder andenpladsen i Pulje A med et enkelt point op til nummer et, AGF. Fortuna Hjørring forbliver på femtepladsen i samme pulje.