Storsejr til AaB og pointdeling i Silkeborg i U18DM Ligaen

0
1226
Arkivfoto: www.aabaf1885.dk

17 mål blev der scoret i sidste runde af U18DM-Ligaen. Der blev spillet 5 kampe som blandt andet endte med en storsejr til AaB og en uafgjort i Silkeborg mellem Silkeborg IF Q og FC Nordsjælland

Af Oliver Lundgaard

Hele 9 mål blev der scoret, da AaB hjemme i Aalborg tog imod Team Odense Q i den ene af weekendens fem kampe i U18 DM-ligaen. Og det var hjemmeholdet, der scorede næsten alle målene. Kampen endte nemlig 8-1 til AaB, hvor hjemmeholdets nummer 4, Anne-Laura Jakobsen stod for to af målene. Sejren betyder at holdet tager et stort spring i toppen af Pulje B med 12 point ned til andenpladsen, HB Køge som også fik 3 point på kontoen i weekenden. HB Køge mødte BSF fra Pulje A hjemme på Capelli Sport Stadion, hvor hjemmeholdet fik en 1-0 sejr på et mål af Maci Nicole Teater kort inde i anden halvleg.

Brøndby IF fik lørdag revanche efter onsdagens nederlag i topkampen mod Kolding IF, som endte 3-1 til koldingenserne. Brøndby mødte FC Thy Piger på udebane, og kampen sluttede 0-2 til Brøndby IF, som holder liv i toppen af Pulje A.

I Silkeborg endte det med en pointdeling mellem Silkeborg IF Q og FC Nordsjælland, hvor udeholdet kom foran i første halvleg. Hjemmeholdet ville det anderledes og fik udlignet hen mod slutningen af kampen til slutresultatet 1-1 som gør at Silkeborg IF Q holder sig i toppen af Pulje B.

Med de 5 kampe spillet, ser U18DM-Ligaen således ud: