I regn og slud vandt U19 landsholdet over Kroatien

0
1913
Foto: DBU

Onsdag over middag i regn og slud indledte U19 landsholdet anden runde af EM-kvalifikationen på Borås Arena i Sverige med en 2-0 sejr over Kroaterne

Af Oliver Lundgaard

Mandag ankom U19 landsholdet til Sverige, hvor de havde første træningspas i svenske Borås. Onsdag formiddag stod første kamp i anden runde af EM-kvalifikationen på programmet for det danske U19 landshold, som mødte Kroatien på Borås Arena. Danskerne kom godt fra start og allerede efter to minutters spil havde holdet et hjørnespark. Kort efter var det FC Thy Thisteds Vibeke Andersen der havde en bold på træværket efter ni minutters spil. Efter 31 minutters spil dukkede Thea Rhode op i feltet og sendte bolden i mål til stillingen 0-1 i dansk favør. Kort før pausefløjt var Malou Marcetto på pletten og sørgede for en dansk pauseføring på 0-2. 

Efter pausen stod der Danmark på det meste af kampen. Kort før slutfløjt havde Karen Knudsen en stor chance foran mål men det forblev ved slutstillingen 0-2 til Danmark. De næste dage venter der hvile og træningen inden U19 landsholdet på lørdag møder Polen, der onsdag møder værterne fra Sverige i anden runde af EM-kvalifikationen.

De 11 startende på banen for Danmark mod Kroatien var: