Hellerup Idrætsklub (HIK) på jagt efter Head of Coaching til ny talent/licens satsning

0
1093

HIK’s pigeafdeling er vokset til over 400 piger, og nu vil klubben finde en Head of Coaching til at styrke talent/licens arbejdet for U14-U18.

Af: Rasmus Madsen, HIK

KLUBNYT: HIK’s pigeafdeling får nu flere ressourcer fra klubbens bestyrelse, i en satsning på at bygge et pige talent-miljø, som kan opnå en DBU pige-licens.

HIK’s pigeafdeling er fordoblet på kun fem år og med ca. 400 spillere har klubben nu en af landets største pigeafdelinger med hold i de bedste rækker på Sjælland.

Målsætningen er at blive en af Danmarks vigtigste pige/kvinde-klubber, og gøre sig gældende i DM rækkerne.

Bestyrelsen har sagt god for strategien og der er afsat budget og ressourcer til at opruste markant i pigeafdelingen, herunder til at ansætte en række nøglefunktioner

“En stærk Head of Coaching står højt på vores ønskeliste nu”, fortæller HIK’s pige-formand Lisbeth Lindorff Riis. “En Head of Coaching skal være med til at sikre en fortsat høj kvalitet i trænerstaben, en dybere udvikling og udrulning af vores spilfilosofi, en struktureret og konsistent supervison og udvikling af trænerne, og et godt samarbejde med breddeafdelingen. Vi skal udvikle HIK til fortsat at være et inspirerende læringsmiljø med moderne træningsprincipper.” (se jobopslag for Head of Coaching her)

Sammen med licens-ansøgningen har HIK afsat penge og ressourcer til en kraftig oprustning i form af flere dygtige cheftrænere og træner-assistenter, samt tilknytning af en række specialister til pigeafdelingen, bl.a. fysioterapeut, massage, fysisk træning, mm.

“Vores ambition er at skabe et af Danmarks bedste fodboldudviklingsmiljøer for piger, baseret på et stærkt socialt engagement, en stor bredde, den nyeste viden om metoder og motiverende læringsmiljøer.” afslutter pigeformand Lisbeth Lindorff Riis.

Har du spørgsmål eller kommentarer til HIK’s pigelicens-satsning er du velkommen til at kontakte formanden for pigeudvalget Lisbeth Lindorff Riis på 20 76 21 69 / lisbeth_lindorffriis@hotmail.com