U17 EM lodtrækning: Danmark ender i Gruppe A

0
1415
Foto: DBU - U17-landsholdet jubler efter kvalifikation til U17-EM 2022

Lodtrækningen til U17 EM i maj er afsluttet og modstanderne er fundet. Danmark ender i Gruppe A og skal op i mod Tyskland, Holland og værtsnationen Bosnien-Hercegovina

Af Oliver Lundgaard

Så er spændingen udløst: Tirsdag blev det afgjort ved lodtrækning, hvem U17-landsholdet skal møde i gruppespillet, når de 3.-15. maj skal spille EM i Bosnien-Hercegovina. De tre hold, som Danmark skal møde, er værterne fra Bosnien-Hercegovina samt Tyskland og Holland.

”Det er en spændende lodtrækning, og det bliver en god udfordring. Vi har mødt Holland og Tyskland, og begge kampe mod dem bliver udfordrende. Som forsvarende mestre er Tyskland favorit i gruppen Bosnien er på hjemmebane og vil have stor opbakning, men det er et hold, vi håber på at kunne slå, ” fortæller Claus Struck i en pressemeddelelse omhandlende lodtrækningen til U17 EM. 

26 spillere repræsenteret af 10 klubber er i disse dage hos Vejen Idrætscenter for at forberede sig til Europamesterskabet der venter i næste måned.