SummerCamp på BGI Akademiet med hollandske elitetrænere

0
1073
Foto: Fodbold & Events

Fodbold & Events holder “F&E International Girls SummerCamp” på BGI akademiet lørdag den 2. juli og søndag den 3. juli

SPONSORERET ARTIKEL | Brænder du for fodbold, møde nye fodboldkammerater og drømmer om at prøve at blive trænet af dygtige pigetrænere fra Holland? Og vil du rigtig gerne udvikle dit talent i samspil med dygtige og dedikerede hollandske pigetrænere?

Så er F&E International Girls SummerCamp helt sikkert noget for dig.

Campen finder sted på BGI akademiet lørdag d. 2. juli kl. 09.00 til søndag d. 3. juli kl.18.00. Den henvender sig til piger i alderen 9 til 15 år – U10 til U16..

Mandy De Boer og Caroline Verleg beskæftiger sig med træning på højt niveau til hverdag i Holland og glæder sig helt vildt til at komme til Danmark for at træne dig. De to pigetrænere har spillererfaring fra højeste niveau i Holland samt en masse erfaring med at træne talentfulde hollandske piger. Du vil derfor også komme til at opleve at blive trænet på hollandske træningsmetoder og træningsfilosofi.

Foto: Fodbold & Events

Campen er tilrettelagt, så du bliver udfordret fysisk, teknisk og taktisk uanset dit niveau. Vi går helt ned i detaljen og derfor vil der også være få pladser til denne PigeCamp, så alle føler de bliver set, hørt og får noget ud af træningen. Pigerne vil udover at få en masse hollandsk træning med Mandy og Caroline prøve sig af i Goal Station, hvor vi både bruger bander, lys og boldkanon som vil højne deres niveau og effektivitet.

Om aftenen hygger vi med sociale sjove aftenaktiviteter, hvor du oplever BGI akademiet som efterskoleelev. Du deler værelse med andre spillere fra Campen i hyggelige elevhuse med egen seng, toilet, bad og fællesstue.

Foto: Fodbold & Events

De hollandske pigetrænere vil tale engelsk. Dog vil Fodbold- og events trænere tale dansk og vil kunne oversætte.

Som deltagere får du:

  • 1 x kvalitets fodboldtrøje fra Craft Sportswear
  • 5x træningspas på kunstgræs og Goal Station
  • 1x Morgenmad, 2x Frokost og 1x Aftensmad
  • Overnatning i egen seng i hyggelige elevværelser
  • 1x drikkedunk og 1x støvlepose
  • Fede aktiviteter om aftenen
  • Træning af hollandske pigetrænere

Pris: 999.- inkl. moms

Tilmelding: https://www.fodboldogevent.dk/products/f-e-international-girls-summercamp