Thy/Thisted-tvillinger skifter til HB Køge

0
2782
Agnete og Beate Marcussen skifter 1. juli fra FC Thy/Thisted Q til HB Køge. Foto: HB Køge

HB Køge har skrevet kontrakter med både Agnete og Beate Marcussen fra FC Thy/Thisted Q

Tvillingerne Agnete og Beate Marcussen skifter fra sommer den lyseblå FC Thy/Thisted Q-trøje ud med HB Køges blåsorte. Mestrene fra HB Køge har nemlig skrevet 2-årige aftaler med de 22-årige tvillinger, der begge gør sig som backs, wingbacks eller på kanten

“Agnete og Beate kommer til at forstærke os med deres enorme arbejds- og løbekapacitet, fleksibilitet og store sult. Vi kender dem jo særdeles godt fra den hjemlige liga, så vi ved præcis, hvad vi får med dem – og derfor føler vi os også sikre på, at det bliver et godt skifte for alle involverede. Forhåbentlig skal vi spille Champions League-fodbold igen til efteråret, og til det får vi brug for stærke spillere og en bredere trup,” siger cheftræner Søren Randa-Boldt til HB Køges hjemmeside.

“Fedt og professionelt setup”

Tvillingerne har spillet fodbold sammen hele livet og bor side om side i Aalborg. Fra 1. juli tager de sammen turen til Sjælland og HB Køge.

“Jeg har valgt at skifte til HB Køge, fordi jeg tror, det er det rette sted at fortsætte min udvikling. Jeg synes, setuppet er virkelig fedt og professionelt, og jeg glæder mig til at opleve på holdet og i det opbakkende lokalsamfund,” siger Agnete Marcussen til hbkoge.dk.

“Jeg har valgt HB Køge som det næste skridt i min karriere, da niveauet og setuppet er utrolig professionelt og vil skabe de bedst mulige rammer for min fremtidige udvikling. Samtidig virker pigerne i truppen til at have skabt et miljø, som er stærkt socialt og rart at være i,” siger Beate Marcussen.

Sådan præsenterer HB Køge sin dobbelt nyerhvervelse, tvillinger Agnete og Beate Marcussen.