AGF vil slå tilskuerrekord til sæsonens sidste hjemmekamp

0
809
AGF er en af de superligaklubber, der lever op til UEFAs kommende krav om, at klubben skal drive en afdeling for piger og kvinder for at få adgang til mændenes UEFA-turneringer. Foto: AGF

AGF Kvindefodbold inviterer til fodbold på lørdag kl. 14 i Ceres Park, hvor aarhusianerne kan sikre sig endnu en sæson i Gjensidige Kvindeliga

Med en sejr på lørdag over Odense Q i Kvalifikationsligaen, kan AGF sikre sig endnu en sæson i Gjensidige Kvindeliga. Og hvis det står til AGF, skal sejren køres hjem foran et rekordstort publikum i Ceres Park. Gjensidige har nemlig købt kampen, så der er gratis entré, og det vil AGF udnytte til at sætte ny tilskuerrekord i kvindeligaen.

Den nuværende rekord er på 1248 tilskuere, men AGF håber, at endnu flere vil lægge vejen forbi Ceres Park på lørdag.

”Vi synes jo, at vores hold har rigtig meget at byde på og vi vil gerne benytte den vigtige kamp til at vise os frem for hele byen. Samtidig ville det være fantastisk, hvis vi her i Aarhus kunne sætte en ny milepæl i dansk kvindefodbold med en ny tilskuerrekord. Så vi kan kun opfordre alle til at komme i Ceres Park på lørdag,” siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

Og der bliver en hel del at opleve lørdag eftermiddag, hvor kampen starter kl. 14. AGF åbner AL Bank Fanzonen med underholdning for store og små, og efter kampen er det muligt for alle interesserede at komme tæt på holdet og få autografer og selfies.

AGF er gået ubesejret gennem foråret. Her jubler holdet efter en scoring for et par uger siden. Foto: Ole Nielsen

Et point kan være nok

AGF er gået ubsejret gennem foråret, og med en sejr, kan holdet ikke længere nås af forfølgerne fra B.93. Men faktisk kan ét point være nok, hvis B.93 kun får uafgjort mod Sundby, som sikrede sig oprykning i lørdag.

”Tilskuernes opbakning betyder alverden for os i en situation, hvor vi kan opnå noget i forhold til vores ambitioner. Så kan vi få mange fans i Ceres Park på lørdag vil det være fantastisk – ikke bare for vores hold og for kampen. Men for klubben og hele byen vil det være et flot signal at sende, hvis vi kan sætte en ny tilskuerrekord – så skal vi nok gøre alt for at give tilskuerne en sejr på lørdag,” siger cheftræner Katrine S. Pedersen.

AGF oplyser, at de gratis billetter til kampen på lørdag kan hentes på AGF.dk AGF mod Odense Q starter lørdag den 28. maj kl. 14 på Ceres Park.