U16DM: Brøndby IF tager alle tre point med fra Aalborg

0
1595
Foto: Privatfoto Brøndby IF U16 DM

Der blev spillet 9 kampe i weekendens runde af U16DM Ligaen. I Aalborg tog AaB i mod Brøndby IF og her trak udeholdet det længste strå med en 0-1 sejr

Af Oliver Lundgaard

Det er en tæt U16DM Liga vi er vidne til i år og sæsonen lakker mod enden. Søndag eftermiddag blev der spillet et opgør i Aalborg mellem AaB og Brøndby. AaB der suverænt er på første pladsen i Pulje B efter 16 kampe med 29 point. Brøndby IF indtager 5. pladsen i Pulje A med få point op til de øverste pladser.

I første halvleg blev det til en del udskiftninger og justeringer for hjemmeholdet. Efter 37 minutters spil kom Brøndby foran på et selvmål af hjemmeholdets nummer 22 Freja Welløv med stillingen til 0-1. Den stilling holdt også til pause og i anden halvleg var der chancer til flere mål for udeholdet men kampen endte med en sejr til Brøndby IF som kunne tage tre point med tilbage til Sjælland og med håbet op at slutte blandt de øverste i toppen af Pulje A. 

Det var en tilfreds og lettet cheftræner Amanda Schøbel, som FODBOLD FOR PIGER snakkede med efter kampen:

“Det har været en hård, men fantastisk uge vi på U16 har gennemgået. To kampe, hvor vi i begge kampe stiller med meget yngre spillere end modstander holdene. At vi tager alle 6 point mod et godt spillende BSF hold, og et tophold i B-ligaen er rigtig flot,” fortæller hun og fortsætter:

“Pigerne lægger på uge for uge, og det er en fornøjelse at kunne give så mange unge spillere muligheden,” fortæller U16DM cheftræner for Brøndby IF, Amanda Schøbel til FODBOLD FOR PIGER.

Overblik over seneste runde i U16-DM Ligaen:

HB Køge – Farum BK (0-7)

Brøndby IF – BSF (5-3)

Silkeborg IF Q – Vildbjerg (1-3)

Kolding IF – Team OdenseQ (2-0)

Viborg Q – Kolding IF (0-7)

Varde – Fortuna Hjørring (0-2)

B.93 – Team Odense Q (0-3)

AaB – Brøndby IF (0-1)

FC Thy Piger – AGF (2-4)

Stillingen ser således ud i U16-DM Ligaen efter de seneste spillede kampe:

Stilling fra dbu.dk