Elisabeth Skall blev helten, da AaB slog Brøndby i U18DM Ligaen

0
1533
Foto: Privatfoto AaB U18DM

Der blev spillet 6 kampe i weekendens runde af U18DM Ligaen. En af kampene blev spillet i Aalborg, hvor AaB fra Pulje B tog alle tre point mod Brøndby IF fra Pulje A

Af Oliver Lundgaard

Det er ved at være sidst på sæsonen i U18 DM Ligaen, og kampen om medaljer spidser til. I Aalborg blev der søndag eftermiddag spillet et opgør mellem Pulje Bs tophold AaB og Pulje As nummer fire Brøndby IF. Kampen blev fløjtet i gang klokken 14.00 og kort før pausen var hjemmeholdets nummer 10 Elisabeth Skall på pletten for Aalborgenserne og scorede til 1-0. AaB kunne dermed gå til pause med en føring på 1-0 efter en tæt første halvleg.

Efter halvlegen var der mange udskiftninger fra begge hold. Brøndby IF forsøgte flere gange at få prikket bolden i mål men det lykkedes ikke. AaB kunne efter to minutters overtid juble over sejren og de 3 point. Kampen endte 1-0 til AaB og det var en meget tilfreds og glad assistenttræner FODBOLD FOR PIGER fangede efter kampen:

Vi ved at Brøndby er et svært hold at spille mod, der altid kommer med en stor mængde fysik og vilje. Derfor var det en fornøjelse at se topmotiverede piger, som var klar på at arbejde. Vi får spillet vores spil i en meget flot 1. halvleg og er fortjent foran 1-0 ved pausen,” fortæller Kasper Møller, assisterende træner hos AaB’s U18DM og fortsætter:

“I 2. halvleg forsøger Brøndby at sætte mere tempo på spillet og det presser os. Vores piger står dog rigtig flot imod og uden at give reelle chancer til Brøndby hiver de en flot og fortjent arbejdssejr hjem, og kan sætte 3 flotte point ind på kontoen,” siger Kasper Møller til FODBOLD FOR PIGER

Foto: Hjemmeholdets Frida Binderup og Signe Hagsten

Overblik over seneste runde i U18-DM Ligaen:

HB Køge – FC Nordsjælland (1-3)

Silkeborg IF Q – Vildbjerg (1-5)

Kolding IF – Varde IF (5-1)

Varde IF – Fortuna Hjørring (1-7)

B.93 – Team OdenseQ (1-3)

AaB – Brøndby IF (1-0)

Stillingen ser således ud i U18-DM Ligaen efter de seneste spillede kampe:

Stilling fra dbu.dk