AaBs U18 tager førstepladsen i pulje B

0
1364
Foto: Privatfoto AaB Pigefodbold

AaB tager første pladsen i U18DM-Ligaens Pulje B i sæsonen 2021/2022. Holdet sluttede sæsonen af med 48 point for 20 spillede kampe og en sejr mod FC Thy i sidste spillerunde

Af Oliver Lundgaard

AaB slutter sæsonen af som puljevinder af Pulje B i U18DM-Ligaen. Holdet spillede deres sidste kamp i sæsonen fredag aften i Thy mod FC Thy Piger. 

Kampens første scoring faldt efter fire minutters spil af udeholdet fra Aalborg. Cecilie Thomsen var klar foran mål med sin scoring til 0-1. 0-1 var stillingen ved pausen og kort inde i anden halvleg var Elisabeth Skall på pletten for AaB med målet til 0-2. Fem minutter før tid udbyggede Nanna Nørlem AaBs føring med sin scoring til 0-3 som blev slutresultatet. 

Foto: Privatfoto AaB Pigefodbold – AaB der fejre deres pulje sejr

FODBOLD FOR PIGER har efterfølgende fanget holdets assistenttræner Kasper Møller, som ser tilbage på en tilfredsstillende sæson:

“ En sæson hvor det kun blev til 2 nederlag – det ene til et super velspillende FC Nordsjælland hold og det andet til et hårdt arbejdende FC Thy-Skyrum hold. I løbet af sæsonen har pigerne spillet super flot og underholdende fodbold, hvor det bl.a. blev til sejre over Kolding IF, AGF og Brøndby, “ fortæller Kasper Møller og fortsætter:

“ Pigerne har gennemgået en stor udvikling hele året og har gang på gang vist, hvor langt man kan komme med fight, hårdt arbejde, den gode attitude og vindermentalitet. Som træner for gruppen har det været en kæmpe fornøjelse at være vidne til,” siger Kasper Møller til FODBOLD FOR PIGER.

Stillingen af U18DM-Ligaen efter sæsonens sidste kampe:

dbu.dk