FC Damsø øger fokus på brobygning

0
731
Sportschef Jakob Søndergaard og Mark Chodklai, der nu får ansvaret for brobygning i Damsø IF.

Mark Chodklai får ansvar for brobygning i FC Damsø, hvor han bl.a. skal hjælpe ungdomsspillere med en succesfuld integration til senior-afdelingen. Han bliver samtidig tilknyttet andetholdet som træner sammen med den nuværende træner Betina Eriksen

Tekst: FC Damsø

Efter et halvt sabbatår vender Mark Chodklai tilbage til FC Damsø, og indtræder i en ny, 2-sidet rolle. Mark bliver dels træner for vores andethold, i tæt samarbejde med nuværende træner Betina Eriksen. Holdet består for en stor dels vedkommende af spillere, der har trådt deres barnesko i FC Damsø, og som har taget springet ind i senior-tilværelsen.

Sideløbende med dette kommer Mark til at fokusere på ”brobygning” med fokus på at det næste kuld af ungdomsspillere, på nuværende U16, får en lige så positiv integration i senior-afdelingen, når de efter sommerferien skal have struktureret samtræning med klubbens seniorhold. Et andet fokusområde bliver at sikre, at de dygtigste af spillerne på andetholdet, gradvist integreres på klubbens førstehold.

Klubbens sportschef, Jakob Søndergaard, har svært ved at skjule sin begejstring:

”Det er helt naturligt for en klub som vores, med fodboldtilbud for piger/kvinder i alderen 2 – 60+, at når nogen af vores ældre senior-spillere trapper ned eller stiller støvlerne på hylden, har vi unge spillere der er klar til at træde i deres sted. Derfor er det super-vigtigt at den berømte ”fødekæde” fungerer gnidningsløst, så vi på en tryg måde løbende integrerer ungdomsspillerne i vores senior-afdeling – og sikrer at de allerdygtigste tager skridtet op på vores divisionshold” forklarer Jakob Søndergaard.

”Med Mark får vi en ung kompetent træner, der på sin vis har været igennem samme udvikling. Han startede som træner i vores ungdomsafdeling, har været ass træner på vores andethold, og er nu klar til en større rolle, som ”fuldblods-træner” og brobygger, med udgangspunkt i vores andethold. Jeg glæder mig meget til vores samarbejde” slutter Jakob Søndergaard.

Hvis du tænker at Damsø kunne være næste skridt i din fodboldkarriere, er du velkommen, uanset alder og niveau, til at kontakte sportschef Jakob Søndergaard på 23611462 eller formand Anker Thisted på 40189507.