Nyt U18-trænerteam: “Vi vil skabe et af de bedste træningsmiljøer i Danmark”

0
1584
Foto: Privatfoto - Team Viborg Q. tv. Kim Tholstrup og th. Kenneth Pedersen

Nyt U18DM team på plads i Team Viborg Q. Kenneth Pedersen bliver ny cheftræner og får Kim Tholstrup som medtræner på U18DM holdet hos Team Viborg Q

Af Oliver Lundgaard

Når sæsonstarten i U18 DM lyder i uge 29, er det med et helt nyt trænerteam hos Team Viborg Q. Forhenværende cheftræner Martin Simonsen sagde farvel til holdet før sommerferien, da han havde fået et trænerjob på drengesiden i Viborg. Nu er det nye trænerteam på plads og det er et velkendt ansigt fra pige fodboldverdenen som overtager cheftræner posten hos Team Viborg Q i form af Kenneth Pedersen som tidligere har været træner i 8 år hos Vildbjerg SF. “Vi har haft dialog siden jul og været der i løbet af foråret, hvor jeg har lært klubben at kende, så jeg er godt klædt på til den nye opgave,” fortæller Kenneth Pedersen om kontakten med sin nye klub.

“Der skal skabes en fed hverdag, hvor alle elsker at komme til træning”

En klar målsætning for den nye cheftræner, er at der skal skabes en hverdag, hvor alle spillere glæder sig til at komme til træning. Pigerne skal kunne udvikle sig som hele mennesker og kunne tage noget med fra fodboldtræningen videre i livet “Vi skal skabe et fed træningsmiljø og være et af Danmarks bedste træningsmiljøer, hvor trygge rammer skabes. Pigerne udvikler sig bedst gennem tryghed, tillid og ambitioner,” siger Kenneth Pedersen om målsætningen for den kommende sæson. 

Kenneth glæder sig meget til at komme i gang på træningsbanen og være med til at skubbe Team Viborg Q i den helt rigtige retning:

“ Jeg glæder mig til at bygge videre på et rigtig godt pigeprojekt i Viborg, hvor jeg kan være med til at gøre en forskel for pigerne men mest af alt være med til at skabe gode relationer og være en del af gode personligheder som jeg har været glad fra starten af kontakten med Team Viborg Q,” forklarer Kenneth Pedersen som ikke lægger skjul på at drivkraften bag er gode relationer på fodboldbanen:

“Gode relationer driver mig og det glæder jeg mig helt vildt til at møde i Viborg. Ambitionen er at gøre spillerne klar til at spille på højeste niveau og gøre spillerne klar til seniorfodbolden i Viborg. På sigt skal spillerne også kunne begå sig i 1.division eller Kvindeliga i andre klubber,” fortæller Kenneth Pedersen til FODBOLD FOR PIGER. 

Viborg skal være en talentudviklings klub

Resultaterne er ikke vigtige fra dag 1. Kenneth Pedersen vil skabe et godt træningsmiljø og være med til at sætte ambitionerne for hver enkelte spiller, så der kan ydes maks til træning “Elitesport er giver mange værktøjer til at takle medgang og modgang, ambitioner og drømme samt det at indgå i et fællesskab. Lige præcis disse ting, skal vi have fokus på holdet i den kommende tid,” fortæller en spændt Kenneth Pedersen som glæder sig til at møde sin nye trup i uge 29, hvor sæsonen begynder i Team Viborg Q.

Team Viborg Q skal en tur til Silkeborg, hvor de møder Silkeborg IF Q i U18DM Ligaens første kamp i den nye sæson lørdag den 13 august klokken 13:00.