Landsholdsstjerne besøgte pigefodboldskole i Fredericia

0
708
Foto: Fredericia KF - besøg af Cecilie Fløe fra HB Køge Women

I uge 26 blev der afviklet en ren Fodbold- og event pigefodboldskole i Fredericia KF, hvor der deltog 50 piger fra Fredericia, Vejle og Esbjerg med pigetrænere. En af dagene blev det til besøg af Cecilie Fløe fra HB Køge Women 

Af Oliver Lundgaard

Fodboldskole, pigevenner og fællesskab. Det er noget af opskriften på pigefodbold skolen i Fredericia som blev afviklet i uge 26. Her deltog 50 piger i alderen fra 8 til 13 år på fodboldskole i 5 dage med pige trænere og assistenter. Udover en masse træning og hygge med veninderne, fik skolen besøg af Cecilie Fløe som til dagligt spiller fodbold på højeste niveau i Danmark hos HB Køge Women og senest var med Kvindelandsholdet til samling. Der blev tid til lidt træning i grupperne, fortælling om det at spille i en stor klub som HB Køge Women og til sidst skrevet en masse autografer.

Foto: Fredericia KF – besøg af Cecilie Fløe fra HB Køge Women

Bestyrelsesmedlem i Fredericia KF og skoleleder Thomas Frost var meget begejstret for Cecilie Fløes besøg:

“Det er fantastisk at de dygtige forbilleder, for fodboldpiger med store drømme, vil bruge tid på at inspirere og støtte pigerne,” siger Thomas og understreger vigtigheden af sådan et besøg:

“Det er vigtigt for sporten, at drømmene næres af dem der allerede har opnået flotte resultater. I Fredericia KF er vi meget glade for den opmærksomhed der gives til alle vores fodboldpiger,” fortæller Thomas Frost til FODBOLD FOR PIGER. 

Hovedpersonen Cecilie Fløe havde en rigtig god oplevelse og glad for at kunne overraske 50 fodboldpiger som selv har drømmen om en dag at stå på banen som professionel kvindelig fodboldspiller:

“Det var virkelig en god oplevelse for mig, at være ude og se så mange fodboldglade piger rende rundt der hvor jeg engang også har været. Det var fedt at kunne få lov til at se dem træne og se deres niveau,” fortæller Cecilie Fløe og fortsætter:

“ Jeg synes bare pigerne er mega seje og det var virkelig fed oplevelse for mig at kunne gøre pigerne galde og se dem gøre det de elsker og jeg elsker,” siger Cecilie Fløe til FODBOLD FOR PIGER efter besøget hos pigefodboldskolen. 

Foto: Fredericia KF – besøg af Cecilie Fløe fra HB Køge Women