Italiensk fodboldeventyr til Brøndbys Caroline Pleidrup

0
1392
Foto: Caroline Pleidrup i aktion mod AaB - foto fra brondby.com

Caroline Pleidrup er i sommerpausen skiftet fra hendes barndomsklub Brøndby IF til italienske U.S. Sassuolo Calcio, hvor der venter et nyt fodboldeventyr som professionel fodboldspiller 

Af Oliver Lundgaard

Caroline Pleidrup har spillet i klubben hele sin fodboldopvækst og siden hendes start som U6, er det blevet til 117 førsteholdskampe for Brøndby IF. Caroline Pleidrup forlader Brøndby efter 16 år til fordel for italienske U.S. Sassuolo Calcio. Caroline Pleidrup ser frem til de nye udfordringer der venter i det nye fodboldeventyr som professionel kvinde fodboldspiller:

“Som for stort set alle andre fodboldspillere har et udlandseventyr altid været en kæmpe drøm for mig. Jeg glæder mig til den fodboldmæssige udfordring, det bliver at skulle spille fodbold i et andet land og en ny klub. Derudover glæder jeg mig til at udvikle mig endnu mere som fodboldspiller,” fortæller Caroline Pleidrup til Brøndby IF’s hjemmeside. 

Forsvarsspilleren Caroline Pleidrup har i hendes tid som Brøndby IF spiller været med til at vinde det danske mesterskab og pokalfinalen. En tid Caroline ser tilbage på med stolthed:

“Jeg har altid spillet i Brøndby, og de har al æren i, at jeg står her i dag. Klubben har skabt de bedste rammer for, at jeg som fodboldspiller har kunnet udvikle mig, og har gennem alle mine år i klubben troet på mig og mine evner. Jeg har kun klubben at takke for, at de har gjort det muligt, at jeg kan opnå min drøm om et udlandseventyr,” siger Caroline Pleidrup til Brøndby IFs hjemmeside.