Sundby Boldklub: “Vi vil arbejde hårdt og yde maks i hver kamp”

0
1048
Foto: Sundbywomens facebookside

Om under to dage starter den nye Gjensidige Kvindeliga sæson 2022/2023. Nyoprykkede Sundby Boldklub møder Fortuna Hjørring på hjemmebane i første kamp 

Af Oliver Lundgaard

Nyoprykkede Sundby Boldklub er klar til sæsonstarten på lørdag, hvor de har deres første kamp i Gjensidige Kvindeligaen. Holdet møder Fortuna Hjørring hjemme på Sundby Idrætspark. Cheftræner for Sundby Boldklub, Frank Johnsen ser frem til det kommende efterår i den bedste kvindelige række i Danmark: 

“Vi forventer at det bliver et hårdt efterår, hvor vi vil blive presser til at yde maks i hver eneste kamp. Vi vil som altid arbejde hårdt og prøve at være med til at skabe kampene. Men det er klart at vi som klub og hold ikke har megen erfaring fra ligaen, så det bliver spændende at se om vi kan være med,” fortæller Frank Johnsen. 

Foto: Sundbywomens facebookside

Sundby Boldklub har været i gang med opstarten i fire uger, hvor der har været fokus på en ny trup, hvor der har været tilgang af Josefine Funch, Freja LÄHTEENMÄKI, Emilie Langhorn, Mille Bech, Linea Borbye og Sofie Nielsen. De har arbejdet med at skabe relationer og få styr på strukturen omkring holdet:

“Vi har spillet 3 kampe med lidt forskellig indgangsvinkler, og forsøgt at blive komfortable med de forskellige temaer i spillestilen, ” forklarer en spændt cheftræner som ser frem mod en sæson, hvor holdet skal blive testet af mod de bedste i Danmark:

“Derudover glæder jeg mig til at møde  tidligere kollegaer der nu også er at finde i ligaen, og få talt lidt fodbold på kryds og tværs af landet,” siger Frank Johnsen.

Sundby Boldklub møder Fortuna Hjørring lørdag den 6 august med kampstart klokken 16:00 på Sundby Idrætspark. Kampen kan følges live på viaplay.dk