Kolding IF tog sæsonens første sejr i Gjensidige Kvindeliga mod Fortuna Hjørring

0
616

Kolding IF tager sæsonens første tre point på Autocentralen Park i mod Fortuna Hjørring i Gjensidige Kvindeliga på mål af Sofie Hornemann og Pernille Sanvig

Af Oliver Lundgaard

Lørdag eftermiddag var der lagt op til et brag af en kamp i Gjensidige Kvindeliga mellem Kolding IF og Fortuna Hjørring. Udeholdet fra Fortuna Hjørring kæmper med om medaljer i toppen af Gjensidige Kvindeliga, modsat hjemmeholdet fra Kolding IF der inden kampen havde hentet et point i holdets første fem kampe.

Første halvleg blev en chancefattig affære, hvor der ikke blev scoret. Et par enkelte gode muligheder blev det til begge hold men pausestillingen var på 0-0.

Drømmemål i anden halvleg

I anden halvleg skal vi frem til det 58 spilleminut, før vi får første scoring i kampen på Autocentralen Park i Kolding. Kolding IFs Laura Høgh Faurskov sender et indlæg fra venstre side i fødderne på Sofie Hornemann som sparker bolden ind bag Fortuna Hjørrings keeper til stor forløsning for hjemmeholdet, som gav dem en føring på 1-0.

Fortuna Hjørring pressede på for en udligning med fire indskiftninger inden tilskuerne på Autocentralen Park var vidne til et mål som meget vel kan blive kåret til årets mål i Gjensidige Kvindeligaen. Pernille Sanvig bankede et langskud helt op i venstre målhjørne til stillingen 2-0 efter 83 minutters spil. Pernille Sanvigs mål kan du se her:

Fortuna Hjørring blev ved med at presse på de sidste minutter af kampen men kampen ender med en sejr og tre point til Kolding IF på 2-0 som nu står noteret for fire point efter seks kampe og nu er á point med FC Nordsjælland på sjette-pladsen som dog har en bedre målscore end Kolding IF.

Jesper Bisgaard som er cheftræner for Kolding IF’s Kvindeliga var glad for tre point og udtrykket fra hans spillere som gav sejren:

“Vi er enormt lettede over resultatet af kampen – det har virkeligt været tiltrængt og det giver os en kæmpe tro på at det vi træner også kan give point i ligaen. Nu skal vi blot følge det op næste weekend og blive ved med at arbejde hårdt med tingene,” fortæller Jesper Bisgaard til FODBOLD FOR PIGER.