Derfor valgte Isabel Sportsefterskolen SINE

0
1176

NY PÅ EFTERSKOLE

Navn: Isabel

By: Aarhus

Alder: 16

Klub/række: VRI liga 1

Position på banen: Midtbane og bak

Hvorfor har du valgt at tage på efterskole?

Jeg valgte at tage på efterskole fordi jeg gerne vil prøve noget anderledes end folkeskole som jeg jo har været vant til. Jeg ville gerne have et rigtig sjovt år hvor jeg ville få en masse nye venner og egentlig bare have det rigtig hyggeligt og sjovt. Udover det spiller jeg fodbold og ville også rigtig gerne fortsætte med det og få lidt mere udfordring end jeg har været vant til. Jeg vil gerne blive en bedre fodboldspiller og både udvikle mig på banen men også personligt og blive mere selvstændig. Jeg har fået at vide af mange at efterskole ville være det bedste år af ens liv og indtil videre tegner det også på at det er mit tilfælde.

Hvorfor blev det Sportsefterskolen SINE?

Jeg valgte SINE efterskole, fordi det var en efterskole med en masse sport så jeg kunne spille fodbold hver dag.

Jeg så også en masse videoer hvor eleverne så ud til at have det rigtig godt med hinanden, hvilket også var mit indtryk til besøgsdagen.

Se video om pigefodboldlinjen på SINE.

Udover det synes jeg selve skolen er rigtig fed med nogle gode lokaler og udendørsarealer. Jeg kan især også godt lide at man bor i huse i stedet for gange, da jeg synes det er lidt mere hyggeligt, og det føles næsten som om man bor i en lille landsby. Jeg synes også lærerne og trænerne virkede rigtig søde og passioneret så derfor valgte jeg SINE.

Hvad vil du gerne have ud af dit efterskoleophold?

Jeg vil gerne gå herfra med en masse gode venner og gode minder. Jeg håber og tror at jeg ville kunne tænke tilbage på mit efterskoleophold som et af de bedste år i mit liv. Jeg vil også gerne lærer mig selv lidt bedre at kende både personligt, men også på fodboldbanen og selvfølgelig udvikle mig der.

Hvad med fodbolden – hvad er dine planer, mens du er på efterskole?

At koncentrerer mig om at blive bedre samt at have det rigtig sjovt på mit hold. Jeg vil gerne udvikle mig inden for fodbold og blive mere sikker på mine egne styrker og svagheder og have det sjovt mens jeg gør det.

Hvilke oplevelser ser du mest frem til i løbet af dit efterskoleophold?

Jeg ser meget frem til ture med hele skolen, hvor man virkelig lærer alle bedre at kende, så ser jeg også rigtig meget frem til vores skiferie og kultur rejse da jeg tror det virkelig bliver sjovt og spændende, og udover det ser jeg også bare frem til weekenderne da de også plejer at være rigtig hyggelige.

Hvordan har din start været?

Min start har være god. Jeg synes allerede jeg kender de mennesker jeg bor sammen med rigtig godt, selvom vi kun har boet sammen i en måned. Jeg synes også at vi har det rigtig sjovt og at jeg er kommet godt ind i efterskolelivet.