Mød U18 DM-profilerne: Frederikke Bruun, Brøndby IF

0
1398
Frederikke Bruun, Brøndby IF

I denne serie får du mulighed for at komme lidt tættere på de forskellige U18 DM-spillere. I dag: Frederikke Bruun fra Brøndby IF

Af Oliver Lundgaard

17 årige Frederikke Bruun spiller til dagligt på U18DM holdet i Brøndby IF, hvor hun også er anfører på holdet. Frederikke spiller normalt højre back eller kant og så er hun god til at sprede glæde i omklædningsrummet.

Jeg startede i fodboldklubben i Veksø IF, og skiftede til BSF da jeg spillede U11.

Jeg begyndte at spille fodbold, da jeg startede i skole, og jeg går på gymnasiet i 2.G nu.

Mine styrker som spiller er helt klart, min lederrolle, samt det at have fokus og kunne holde hovedet koldt i forskellige situationer.

Jeg forbereder mig bedst til kamp, ved faste rutiner, som er bestemt morgenmad, og bestemt antal søvn timer inden kampdagen.

Jeg synes fodbold er fedt, fordi jeg kan få ro, og glæde ved spillet – samt det at have og skabe en masse venskaber og oplevelser.

Mine drømme og mål med fodbold er helt sikkert, at komme på Gjensidige Kvindeliga i min nuværende klub Brøndby, men også at komme ind og runde diverse landshold igen.

Frederikkes hold – Brøndby IF U18DM

På mit hold er jeg typen, der tager ansvar, og forsøger og sørger for alle føler sig tilpas.

Min dårlige vane ifølge min mor, er ikke altid at udfordre modstanderen 1v1 når chancen er der, men nogle gange spille for meget tilbage i banen.

Hvis mine veninder skulle beskrive mig, ville de nok sige jeg er meget smilende og energisk, og altid klar på lidt sjov.

Hvis jeg kunne spise en ting resten af livet, skulle det nok være sushi