AGF Kvindefodbold indgår samarbejde med Fredericia KF

0
1136
René Frost, chef for AGF Klubsamarbejde, og Fredericia KFs formand Anne Nordin Frost giver hinanden hånd på det nye samarbejde.

Fredericia KF bliver AGF Kvindefodbolds 53. samarbejdsklub. ”Vi har undersøgt, hvor vi kunne finde en klub, der bedst passede til vores værdier,” siger Fredericias formand Anne Nordin Frost

Endnu en klub har meldt sig under fanerne som samarbejdsklub i AGF Kvindefodbold. Denne gang er det Fredericia KF, der bliver AGFs samarbejdsklub nummer 53. Den nye samarbejdsklub blev præsenteret i søndags i forbindelse med Samarbejdsklubbernes Dag.

”Vi har undersøgt, hvor vi kunne finde en klub, der bedst passede til vores værdier. Og det har vi fundet i AGF, som har en god indstilling til talentudvikling på pigesiden og til kvindefodbold generelt. Som en relativ nystartet klub er det også rart for os, at indlede et samarbejde med en stor klub som AGF, der har en masse erfaring med talentudvikling og som i de senere år også har satset på kvindefodbolden,” siger Fredericia KFs formand Anne Nordin Frost i en pressemeddelelse.

Bedre udviklingsmuligheder

Fredericia KF har ikke licens til de bedste DM talentrækker og derfor skal samarbejdet med AGF blandt andet give klubbens bedste unge spillere en mulighed for at udvikle sig i landets bedste ungdomsrækker.

”Vores U15 hold blev Jysk-Fynsk mester i sidste sæson, men når spilleren bliver lidt ældre, kan vi ikke tilbyde fodbold på højeste niveau. Selv om man jo aldrig kan garantere, at spillerne ”klarer cuttet”, så er det i hvert fald en mulighed nu og vi er rigtig glade for udsigterne til hvad der forhåbentlig bliver et godt samarbejde,” siger Anne Nordin.

Foto: AGF

“Glade og stolte”

Chef for AGF Klubsamarbejde, René Frost, glæder sig til det kommende samarbejde:

”Det er en stor fornøjelse at kunne invitere Fredericia KF ind i vores klubsamarbejde. Det er måske ikke et naturligt samarbejde, hvis man ser på geografien, men afstanden bliver ikke noget problem og vi er glade og stolte over, at Fredericia KF har valgt os som deres nye samarbejdspartner på talentudviklingssiden indenfor pigefodbold og vi glæder os til det kommende samarbejde,” siger han.