Før U18-topbrag i det midtjyske: “Der lagt op til underholdning fra første fløjt”

0
1130
Foto: Vildbjerg SF

“Der er lagt op til underholdning fra første fløjt” lyder det fra Vildbjerg lejren før topbraget i det midtjyske mod FC Nordsjælland i U18DM-Ligaen

Af Oliver Lundgaard

Der venter et topbrag i det midtjyske på søndag, når de to førende hold i U18DM-Ligaen, Vildbjerg SF og FC Nordsjælland tørner sammen på Vildbjerg Stadion. Udeholdet fra Nordsjælland kommer til Vildbjerg med otte sejre i holdets otte første kampe, hvor Vildbjerg har tabt en ud af holdets otte kampe i første del af sæsonen.

Underholdende opgør i vente

Begge hold har formået til sammen at score 76 mål i 16 kampe, så “der er lagt op til underholding fra første fløjt,” udtaler Vildbjergs U18DM cheftræner Steen Gravgaard og fortsætter:

“Vi har stor respekt for dem, alt det gode de gør, for at være førende på pige/kvinde fodbolden, og ikke mindst hvor dygtige og tydelige de er i forhold til hvordan de griber fodbold og udvikling an,” fortæller Steen Gravgaard.

Foto: Den nuværende stilling i pulje A – U18 DM-Ligaen

I Nordsjælland-lejren er glæden over at spille i toppen af Ligaen og møde nummer to lige før den kommende vinterpause også stor.

“Vi fokuserer på udviklingen af ​​vores spillestil, uddanne vores spillere, ruste dem til at løse problemer på banen og altid have fokus på at udvikle og bygge på fra den ene uge til den anden. Vi tilføjer nye nuancer, mens vi fortsætter med at styrke det fundament, der allerede er bygget,” udtaler Carrie Kveton og glæder sig til weekendens opgør:

“Ligesom enhver anden modstander, ser vi frem til at spille mod et hold, der bringer nye udfordringer og problemer i en kamp som denne, ” siger Carrie Kveton U18DM cheftræner for FC Nordsjælland til FODBOLD FOR PIGER.

Weekendens topopgør mellem Vildbjerg SF og FC Nordsjælland i U18DM-Ligaen spilles på Vildbjerg Stadion søndag d.20/11 klokken 13:00 og det forlyder at der er tæpper til de første 100 tilskuere.