Køge Boldklubs 2. hold i sjællandsserien

0
1159

Ingen sæson uden oprykning i Køge Boldklubs Kvindeseniorafdeling. Således også i den igangværende efterårssæson, hvor Køges andethold i Serie 1, Pulje 2 for anden sæson i træk sikrede sig avancement – og næste sæson skal prøve kræfter med Kvindesjællandsserien.

Og det er en ny udfordring som man ser frem til i Kvindeseniorafdelingen.

“Det er naturligvis fantastisk at vi kunne gå lige gennem rækken – endda med maksimumpoints 21 for 7 kampe og målscoren 28-0. Men det er en lidt ærgerlig måde det er sket på. Vi har reelt kun spillet tre af syv kampe – udekampene mod Terslev G&IF og FC Storebælt hvor vi vandt med henholdsvis 1-0 og 11-0 og hjemmekampen mod Hvalsø IF som vi vandt 4-0. De øvrige kampe har vi vundet uden kamp da modstanderne ikke var i stand til at stille op på den pågældende kampdag. Det er ærgerligt for vores spillere der selvfølgelig helst ville have spillet kampene. Men vi kan jo ikke rigtigt gøre noget ved det, andet end at glæde os over igen at være rykket op – og ser nu frem til de nye spændende udfordringer der venter i Kvindesjællandsserien til foråret”, siger træner Carsten Grønning.

“For at spillerne kan få noget spilletid har vi derfor arrangeret et par træningskampe fortæller Carsten Grønning, der træner videre med spillerne i fællesskab med førsteholdet der spiller i 2. Division, og hvis spilsystem man arbejder ud fra.

“Det gør, at når spillere fra førsteholdet kommer ned på andetholdet og omvendt så er de dus med det system der spilles efter i turneringskampene”, forklarer Carsten Grønning.

Når førsteholdet har færdigspillet programmet i 2. Division – sidste kamp lørdag den 12. november – går spillerne indendørs i Køgehallen for at træne og spille Futsal. Jule- og nytårspausen holdes fra lørdag den 19. december til første mandag i januar måned.

Skulle nye spillere have lyst til at komme til prøvetræning i Køge Boldklub er man meget velkommen – og man kan rette henvendelse om dette til Carsten Grønning på tlf. 2683 8487, til holdleder Jeanette de Fries på tlf. 2370 4417 eller cheftræner Kent Hørlyk Sehested på tlf. 3096 9515.