Julehilsen fra Dana Cup Academy: “Endnu et fantastisk år i Hjørring”

0
699

Dana Cup Academy har sendt denne hyggelige julehilsen med en opfordring til alle, der vil høre mere om fodboldakademiet i Hjørring

I Hjørring har vi i den grad sne, og det gør at pigerne på Dana Cup Academy er i julestemning! Snekrig, snemand, peberkagehuse, pakkespil og meget mere hygge, bruges inden pigerne skal hjem og holde jul.

Dana Cup Academy og Fortuna Hjørring vil gerne ønske alle læsere og bidragsydere på Fodbold For Piger en rigtig glædelig jul og et godt nytår. Vi har igen haft et fantastisk år her i Hjørring, hvor vi har fået fem nye piger flyttet ind på vores akademi. Vi er allerede i gang med at forberedelserne til sommeren 2023, hvor nye fodboldglade piger kan få muligheden for at blive en del af Dana Cup Academy.

Kunne du tænke dig at høre mere om Dana Cup Academy, så er du velkommen til at kontakte Mathias Bengtsson på 28571912 eller mathias@fortunahjorring.dk. Vi er netop i denne tid i fuld gang med at fylde værelserne op til sommeren 2023.

Dana Cup Academy ønsker alle en Glædelig Jul.