Katrine S. Pedersen færdig som cheftræner i AGF

0
2235
Kathrine S. Pedersen fotograferet, da hun i sommeren 2021 blev præsenteret som ny cheftræner i AGF. Foto: AGF

AGF forlænger ikke med Katrine S. Pedersen, der dermed stopper som cheftræner for AGF Kvindefodbold. Arbejdet med at finde en ny træner er i fuld gang

Katrine S. Pedersen har for sidste gang stået i spidsen for AGFs bedste kvindehold som cheftræner.

AGF meddeler, at klubben har valgt ikke at forlænge med Katrine S. Pedersen, der dermed stopper med årets udgang. Beslutningen er truffet af en enig bestyrelse for AGF Kvindefodbold efter en grundig evaluering, skriver klubben på sin hjemmeside.

”For anden sæson i træk formåede vi desværre ikke at kvalificere os til slutspillet, og derfor har vi efter nøje overvejelser vurderet, at der skal nye kræfter til på cheftrænerposten,” siger Jacob Nielsen, bestyrelsesformand i AGF Kvindefodbold.

”For anden sæson i træk formåede vi desværre ikke at kvalificere os til slutspillet”

Jacob Nielsen, bestyrelsesformand i AGF Kvindefodbold

Katrine S. Pedersen har været cheftræner for AGF Kvindefodbold siden sommeren 2021. Hun havde kontrakt til udgangen af 2022, og AGF pointerer, at den tidligere A-landsholdsspiller og assistenttræner på A-landsholdet ”i denne periode været med til at rykke AGF Kvindefodbold i en mere professionel retning”.

”På AGF Kvindefodbolds vegne vil jeg gerne takke Katrine for en dedikeret indsats, hvor hun har bidraget til at skabe mere professionelle rammer for spillerne i dagligdagen – blandt andet med indførelsen af to professionelle dage, hvor spillerne udelukkende kan koncentrere sig om fodbold. Det sportslige udbytte af denne investering har dog ikke vist sig i resultaterne på banen, og derfor vælger vi nu at skifte på cheftrænerposten,” siger Jacob Nielsen.

Ifølge AGF er processen med at finde en ny cheftræner i fuld gang, og senest inden første turneringskamp i foråret vil en afløser være på plads, lyder det.

VIDEO: Se Viaplay-ekspert Theresa Eslunds dom over Kvindeliga-holdenes præstation i efteråret her: