Klubsamarbejde giver bonus: U15-pigehold skal spille Liga 1 til foråret

0
951
Privatfoto: U15 pigerne fra FC GOG Fodbold og Jelling fS

Klubsamarbejdet mellem Jelling fS og FC GOG Fodbold har givet stor bonus, hvor deres U15-pigehold er rykket op i Liga 1 efter en suveræn efterårssæson 

Af Oliver Lundgaard

Et lokalt klubsamarbejde omkring pigefodbolden mellem Jelling fS og FC GOG Fodbold har givet pote. Deres U15-pigehold er gået suverænt igennem efterårssæsonen i Liga 2 og skal til den nye forårssæson spille Liga 1.

Klubsamarbejdet mellem de to klubber Jelling fS og FC GOG Fodbold er stablet på benene for at holde gang i pigefodbolden i de to klubber og er med til at der kan spilles fodbold i de fleste pigeårgangene, hvor der er fokus på det gode fællesskab på græsbanerne.

Fem sejre, to nederlag og førsteplads i rækken 

7 kampe i efterårssæsonen for U15-pigeholdet blev det til. Holdet hentede fem sejre og løb ind i to nederlag som gav dem 15 point. De 15 point var nok til en første plads i Liga 2 med fem point ned til rækkens nummer to. Holdet blev rækkens mest scorende hold med 26 scoringer for de 7 spillede kampe.

Oprykning til Liga 1 er et historisk resultat for to de klubber som aldrig før, har indtaget med andre pigehold.