Mød U18 DM-profilerne: Sofie Hoffmann, Vildbjerg SF

0
1255
Foto: Sofie Hoffmann fra Vildbjerg SF

I denne serie får du mulighed for at komme lidt tættere på de forskellige U18 spillere fra landets bedste U18 pigerække. I dag: Sofie Hoffmann

Af Oliver Lundgaard

15-årige Sofie elsker fodbold. Hun spiller til dagligt i den bedste U18 pigerække i Danmark og så er hun målmand for U18DM-holdet i Vildbjerg SF som er hendes barndomsklub, hvor hun har spillet i snart otte år.

Du kan lære Sofie lidt bedre at kende herunder:

Jeg begyndte at spille fodbold, fordi en af mine veninder spurgte, om jeg havde lyst til at prøve det af. Og så er det kun gået en vej siden.

Mine styrker som spiller er, min måde at læse spillet, og bruge det til at guide holdet.

Jeg forbereder mig bedst til kamp ved at få et bestemt antal timer af søvn, og en god kost inden kampen.

Jeg synes fodbold er fedt fordi, det gør mig glad. At kunne gøre en forskel, men også at kunne se det man træner, giver pote i den anden ende. Ydermere får man nogle helt specielle oplevelser, som man ikke glemmer.

Foto: Vildbjerg SF

Mine drømme og mål med fodbold er, at komme til udlandet og spille professionelt. Jeg håber på at kunne komme til en af de større klubber i Europa, og måske også en dag kunne leve af at spille. Derudover drømmer jeg også om en dag, at spille for det danske landshold.

På mit hold er jeg typen, der tager ansvar både til træning og til kamp, samtidig med at jeg forsøger at få alle til at føle sig som en del af holdet.

Min dårlige vane ifølge min mor, er at der ofte er meget fokus på udstyr til træning – selv drikkedunke

Hvis mine veninder skulle beskrive mig, vil de nok beskrive mig som stille i starten, men når man lærer mig at kende, er jeg smilende, snaksalig og klar på lidt sjov.

Hvis jeg kunne spise en ting resten af livet skulle det nok være noget med pasta i.

Se flere artikler med landets bedste U18 spillere i vores serie “Mød U18 DM-profilerne” under “Ungdom” og vælg “U18 DM”.