Rikke Dybdahl skifter til Fortuna

0
1190
Cheftræner Bo Zinck og Fortunas nye angriber Rikke Dybdahl. Foto: Jess M. Madsen

FC Thy – ThistedQs topscorer har skrevet kontrakt med ligakonkurrenterne i Fortuna Hjørring

Fortuna Hjørring har netop sagt farvel til sin topscorer Camilla Kur, der flytter til England, men nu er der en afløser klar, der er mindst ligeså målfarlig. Fortuna har nemlig skrevet kontrakt pr. 1. januar 2023 med Rikke Dybdahl, der de sidste tre år har banket mål ind for FC Thy ThistedQ og lige nu er på en delt førsteplads på topscorelisten i Gjensidige Kvindeliga.

“Vi har fået en ønskespiller ind i truppen. Rikke er en super angriber,” siger cheftræner Bo Zinck i en pressemeddelelse – og fortsætter:

“Jeg håber, at vi kan udvikle hende og få hende op på et endnu højere niveau. Jeg glæder mig meget til at arbejde sammen med Rikke. Jeg synes, at det her viser, at Fortuna stadigvæk er en klub, der kan og vil have store danske profiler på holdet”.

25-årige Rikke Dybdal startede fodboldkarrieren i fødebyen Lemvig. Talentet var så åbenlyst, at der hurtigt var bud efter hende. Som 15-årig kom hun til ThistedQ. Efter et år her, et år hos Team Viborg og 4 år hos Vildbjerg SF var hun i 2019 tilbage i FC Thy-ThistedQ.

Rikke Dybdahl har siden 2014 repræsenteret Danmark 23 gange på ungdomslandshold.