19-årige Emma Veletanlic skriver kontrakt med HB Køge

0
1410
Foto: Emma Veletanlic der skrifter under med HB Køge

19-årige Emma Veletanlic fra Kolding IF skriver kontrakt med HB Køge og skifter til klubben med øjeblikkelig virkning 

Forsvarsspilleren Emma Veletanlic har spillet i Kolding lige siden hun startede til fodbold som 6-årig. Nu venter der et nyt fodboldeventyr for den 19-årige forssvarsspiller som skifter til HB Køge på kontrakt.

HB Køge glæder sig over tilgangen af Emma Veletanlic:

“Vi har holdt øje med Emma i en længere periode, efter hun i en ganske tidlig alder blev en del af Kolding IFs førsteholdstrup. Hun har gjort sig bemærket med sine evner på bolden, gode fysik og åbenlyst store potentiale, så vi er glade for at det nu er lykkedes os at tilknytte hende til klubben,” siger Direktør i HB Køge, Per Rud til klubbens hjemmeside.

Som 17-årig blev Emma Veletanlic rykket op i Kolding IFs Kvindeliga-trup, hvor hun sidenhen har spillet 40 førsteholdkampe. Emma Veletanlic bliver i HB Køge genforenet med sine tidligere holdkammerater i Kolding IF, Emma Færge og Cecilie Fløe:

“Jeg har set en stor udvikling hos de tidligere Kolding-piger siden jeg spillede sammen med dem, og jeg glæder mig til at mærke den samme udvikling hos mig selv på daglig basis. Måske jeg endda også kan opleve samme succes, som de har haft her i klubben,” fortæller Emma Veletanlic til klubbens hjemmeside.