Sofie Vendelbo skifter til belgisk fodbold

0
1173
Sofie Vendelbo blev her til aften præsenteret i den belgiske klub KRC Genk Ladies, der er kvindeafdelingen i KRC Genk. Foto: Facebookside for KRC Genk Ladies

AGF sender 22-årige forsvarsspiller Sofie Vendelbo til KRC Genk Ladies. AGF får samtidig tilgang af new zealandsk landsholdsspiller

AGF skifter ud i forsvaret. Forsvarsspiller Sofie Vendelbo, 22 år, skifter til den belgiske klub KRC Genk Ladies, der er kvindeafdelingen i KRC Genk. Hun er netop blev præsenteret i den belgiske klub – se facebookopslag her

Samtidig får AGF tilgang af den 24-årige New Zealandske landsholdsspiller Ally Green. Hun kommer til Aarhus fra et ophold i norske Vålerenga og har tidligere spillet i australske Sydney FC.

“Vi siger nu et foreløbigt farvel Sofie, der griber en mulighed, der passer rigtig godt for hende – både sportsligt og personligt. Sofie kom til os fra Vildbjerg i sommeren 2019, som ung spiller og er henover årene vokset til at blive en vigtig og central figur både på og uden for banen her i Aarhus, og en spiller, der altid stiller høje krav til sig selv og arbejder hårdt for at indfri dem. Vi ønsker hende alt mulig held og lykke med det, der nu kommer og håber det bliver et på gensyn i fremtiden,” siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve.

Om tilgangen af Ally Green, siger Marie Greve:

“Hen over vinteren har vi brugt tid på at se, hvordan vi styrker truppen bedst muligt og vi har haft fokus på vores venstre back som en af de centrale positioner på holdet og som et sted, vi skulle styrkes. Derfor er vi rigtig glade for, at det er lykkes at få Ally Green til AGF. Med sin erfaring og kvalitet kommer hun ind som en god tilføjelse til vores trup,” siger Marie Greve som betegner den nye AGF’er som en spiller med masser af power.