DR satser stort på skolepokal-finale

0
1347
Brændkjærskolen vandt i 2018 skolefodboldturneringen med en sejr i finalen over Københavns Skole & idrætsakademi. Begge skoler er klar til kvartfinalerne i årets turnering. Arkivfoto: Steen Trolle

Finalen i årets Ultra Skolepokal-turnering spilles på Randers FCs hjemmebane. DR dækker med livetransmission og Ultra Nyt

Danmarks Radio skruer ekstra op for dækningen, når finalen i årets Ultra Skolepokal-turnering spilles i Randers torsdag den 27. april. DBU skriver på sin hjemmeside, at dækningen af finalen bliver DR B&Us mest ambitiøse til dato.

“Udover TV-transmissionen på DR1 og DRTV, bringer DR nogle af sine brands fra Ultra-universet, der blandt andet tæller Ultra Nyt, Ultra Gaming og Glow, i spil. Ambitionen er at skabe en unik fodboldoplevelse, både bag skærmen og på stadion, målrettet skoleelever i alle aldre,” skriver dbu.dk.

Finalen spilles på Cepheus Park, som er Randers FC´s hjemmebane med plads til 10.300 tilskuere.

“De pladser skal nok blive fyldt godt op. Sidste år i Odense ankom skoleklasser fra Sjælland og Jylland i turistbusser, og på gåben fra lokalområdet til Stadion, hvor de besatte over 4.000 stadionsæder. Der er gratis adgang til finale kampene,” skriver DBU.

DBU arbejder i øjeblikket på at skaffe overnatning i Randers til de hold, der kommer fra Østdanmark, så de får en god nats søvn fra onsdag til torsdag inden finalen. Næste step i turneringen er kvartfinalerne, der spilles i uge 10 og semifinalerne i slutningen af marts.

FAKTA: KREDSVINDERE 2022 I ULTRA SKOLEPOKAL-TURNERINGEN

Jylland Nord drenge – Søndre Skole, Hobro.
Jylland Nord piger – Muldbjergskolen Hjørring.
Jylland Midt drenge – Randers Realskole.
Jylland Midt piger – Mølleskolen Ry
Jylland Syd drenge – Kløvermarkskolen, Hjerting Skole Aura, Kløvermarkens Idrætsanlæg. Kamp ikke spillet endnu.
Jylland Syd piger – Vildbjerg Skole.
Fyn drenge – Hjalleseskolen.
Fyn piger – Brændkjærskolen.
Sjælland Syd drenge – Egholmskolen.
Sjælland Syd piger – Gåsetårnskolen.
Sjælland Midt drenge – Marievangsskolen.
Sjælland Midt piger – Nymarkskolen.
Sjælland Nord drenge – Hareskov Skole.
Sjælland Nord piger – Stenløse Privatskole.
København drenge – Johannesskolen.
København piger – Københavns Skole & Idrætsakademi.