HB Køge sælger Kyra Carusa til London City Lionesses

0
774
Foto af HB Køges nu tidligere anfører Kyra Carusa

HB Køge har solgt anfører Kyra Carusa til den engelske Championship-klub London City Lionesses

Af Oliver Lundgaard

Kyra Carusa skifter med omgående virkning til London City Lionesses på kontrakt. Kyra Carusa nåede at spille 79 kampe, score 37 mål og vinde det danske mesterskab for HB Køge i sin tid, hvor hun debuterede tilbage i 2020:

”Kyra er blevet billedet på alt det, vores hold har opnået de senere år med mesterskaber og internationale storkampe. Hun har været vores anfører og den perfekte leder for os. Derfor gør det virkelig ondt, at vi nu må sige farvel til hende. Men der har igennem lang tid været interesse for Kyra udefra og vi har hele tiden været enige om, at når den rigtige mulighed bød sig, ville vi lade hende tage på et nyt eventyr,” siger direktør i HB Køge, Per Rud til klubbens hjemmeside.

Det seneste halvandet år, har Kyra Carusa båret anførerbindet i HB Køge og i sidste sæson blev hun kåret til Årets Spiller i Gjensidige Kvindeliga. Kyra Carusa glæder sig til de kommende udfordringer der venter men ser også vemodigt på skiftet:

“Klubben og jeg går nu i forskellige retninger som rigtig gode venner, der altid vil betyde noget for hinanden. I professionel fodbold er det ikke en selvfølge at kunne stå og sige sådan, men det er jeg så heldig at kunne sige, når det kommer til HB Køge,” siger Kyra Carusa til klubbens hjemmeside.