Tre amerikanere til Fortuna Hjørring

0
655
Sådan præsenteres Janae Packard fra Californien og Renee Guion fra South Carolina i en pressemeddelelse fra Fortuna Hjørring.

Fortuna Hjørring får tilgang af tre spillere fra Californien, South Carolina og New Jersey

Mens der endnu er nogle uger til sæsonstarten i Gjensidige Kvindeliga, har Fortuna Hjørring hentet tre spillere til truppen, der alle kommer fra USA.

Torsdag kunne klubben annoncere, at den 22-årige midtbanespiller Janae Packard fra Californien og den 23-årige back Renee Guion fra South Carolina bliver en del af truppen, og fredag kom så yderligere nyheden om, at den 24-årige midterforsvarer Kelly Ann Livingstone fra New Jersey trækker i Fortuna-trøjen.

Janae Packard har spillet i Impact og Diablo FC. Hun har en to-sports uddannelse på Heritage High School i Brentwood, hvor hun foruden at være anfører på skolens fodboldhold har spillet volleyball.

Renee Guion indledte sin fodboldkarriere i South Carolina hvor hun begyndte på Mauldin H.S. Varsity Soccer Team. Hun er for alvor slået igennem i en professionel karriere i Litauen, hvor hun med FC Gintra var med i UWCL-kampe.

Kelly Ann Livingstone kommer fra Glen Ridge i New Jersey. Hun kommer til Fortuna via Georgetown University og Gotham FC.

“Hun har gennem 2022 været totalt fokuseret på, at udvikle sig som professionel spiller. Det har nu chancen for i Fortuna,” skriver Fortuna Hjørring i en pressemeddelelse.