Den amerikanske oprustning fortsætter i Fortuna Hjørring

0
498
Fortuna Hjørrings nyeste amerikanere: De 22-årige midtbanespillere Aleigh Gambone og Libby More. Foto: Fortuna Hjørring

Fortuna Hjørring skriver med yderligere to amerikanere: Midtbanespillerne Aleigh Gambone og Libby More

Fortuna Hjørring fortsætter sin amerikanske oprustning. Torsdag og fredag præsenterede klubben tre amerikanske spillere, og nu er yderligere to amerikanere stemplet ind i Hjørring. Det drejer sig om de 22-årige midtbanespiller Aleigh Gambone fra Virginia og Libby More – Elisabeth Cunningham More – fra North Carolina.

Aleigh Gambone beskrives sådan her i en pressemeddelelse:

“Siden 2019 har Aleigh Gambone repræsenteret sin highscool på bedste hold, og hun har leveret såvel på hjemmebane, som når holdet har været rundt i USA for at møde hold fra andre stater. Foruden highschool-fodbold har Aleigh Gambone op gennem årene præsteret fornemt for sin klub”.

Libby More har spillet for Wilmington Hammerheads og Cape Fear Academy.

“På Wilmington Hammerheads markerede hun sig som stortalent og holdkaptajn. I en sæson høstede hun titlen som topscorer,” skriver Fortuna.

Truppen tæller nu otte amerikanske spillere. Fortuna skriver, at truppen nu er ved at på plads til slutspillet, hvor Fortuna åbner mod FC Thy Thisted Q den 1. april, og til pokalturneringen, hvor Fortuna Hjørring møder Brøndby den 11. marts.