Claus Struck fortsætter som U17-landstræner til sommeren 2025

0
941
Foto: Nikola Kristic

Claus Struck har forlænget sin kontrakt med DBU, så han er U17-pigelandstræner frem til sommeren 2025

Af Oliver Lundgaard

Siden 2020 har Claus Struck været en del af DBU, hvor han først var talenttræner på Talentcenter Vest og senere hen som assistenttræner på U16-pigelandsholdet. Claus Struck er nuværende U17-pigelandstræner og den stilling fortsætter han i til sommeren 2025.

Anders Gerber, der er talentudviklingschef for kvinder hos DBU, er glad for at Claus Struck har valgt at forlænge sin kontrakt med DBU:

“Claus har været med i lang tid, og hans engagement og erfaring er betydningsfuld for vores talentudvikling. Hans arbejde med de unge spillere er uvurderlig, og han har med sine kompetencer været med til at styrke fundamentet for dansk kvindefodbold,” fortæller Anders Gerber og fortsætter:

“Det er et kontinuerligt arbejde, og jeg er derfor glad for, at han fortsat er en del af det sammen med det øvrige landstrænerteam,” siger Anders Gerber til DBUs hjemmeside.

Claus Struck glæder sig over at kunne fortsætte sit arbejde hos DBU:

”At arbejde med de unge talenter er fedt og enormt givende fagligt som personligt. Det er et inspirerende miljø, gode fagligt stærke kollegaer på tværs af funktioner og køn, og så er det spændende at bidrage til spillernes og klubbernes udvikling både på og uden for banen,” siger Claus Struck og fortsætter:

“Jeg ser frem til at fortsætte arbejdet med at skabe et stærkt fundament for fremtidens fodbold og landshold,” siger U17-pigelandstræner Claus Struck.

Claus Struck har forlænget sin kontrakt med to år, hvor han til sommer overtager U16-pigelandsholdet frem til kontraktens udløb.