Før medaljeslutspillet: Jesper Bisgaard stopper i Kolding IF

0
1196
Foto: Kolding IFs tidligere cheftræner, Jesper Bisgaard

Før medaljeslutspillet stopper Jesper Bisgaard som cheftræner hos Kolding IF. Assistenttræner Jeppe Abel overtager holdet frem til sommer meddeler klubben

Af Oliver Lundgaard

Kolding IF går ind i det kommende medaljeslutspil med ny cheftræner. Holdets tidligere cheftræner Jesper Bisgaard har valgt at stoppe da der er opstået en ny civil arbejdssituation.

Holdets nuværende assistenttræner Jeppe Abel overtager holdet frem til sommer som cheftræner og skal lede holdet igennem medaljeslutspillet.

Jesper Bisgaard har været glad for sin tid i Kolding IF:

”Jeg har været meget glad for min tid i klubben, hvor jeg har fået lov til at arbejde med en fantastisk flok, dedikerede piger og kvinder. Sammen har vi også opnået resultaterne vi kan være stolte af – og jeg føler at jeg giver et godt projekt videre,” forklarer Jesper Bisgaard til klubbens hjemmeside.

Jesper Bisgaard har haft en lang karriere hos Kolding IF, hvor han blandt andet har bestrebet funktioner som assistenttræner, U18DM-træner og Head of Recruitment. Klubbens tekniske chef, Frederik Lund takker for Jesper Bisgaard store stykke arbejde for klubben og kvindefodbolden generelt:

”Jesper har i en årrække udført et stort stykke arbejde på kvindefodbolden i Kolding, og vi har meget at takke ham for. Samtidig har vi respekt for at situationer ændrer sig, og vi ønsker Jesper alt muligt held og lykke med på vejen,” fortæller Frederik Lund

Kolding IF tager hul på medaljeslutspillet lørdag den 1. april kl. 17:00, hvor de på hjemmebane møder Brøndby IF.