Skal sikre oprykning til Gjensidige Kvindeligaen: Ny trænerduo hos AGF Kvindefodbold

0
760
Foto: AGF Kvindefodbolds nye trænerduo, Peter Pedersen og Nichlas Ørbæk Knudsen

Peter Pedersen og Nichlas Ørbæk Knudsen er ny trænerduo hos AGF Kvindefodbold, som skal sikre oprykning til Gjensidige Kvindeligaen

Af Oliver Lundgaard

AGF Kvindefodbold har fundet trænerduoen der skal sikre oprykning til Gjensidige Kvindeliga. Det bliver til velkendte ansigter i Peter Pedersen og Nichlas Ørbæk Knudsen der bliver den nye trænerkonstellation for AGF Kvindefodbold her i foråret.

Peter Pedersen og Nichlas Ørbæk Knudsen har siden holdets tidligere cheftræner Katrine Pedersens farvel, stået for holdet. Deres første kamp sammen som en trænerduo er nu på lørdag i pokalkvartfinalen mod JAI:

“Efter nøje overvejelser er vi nået frem til, at Nichlas og Peter skal fortsætte med i fællesskab at stå i spidsen for holdet. Vores opstart har været rigtig god under dem og de har sammen gjort det godt i den midlertidige periode. Vi er derfor helt trygge ved at lade dem fortsætte i et træner-team, hvor de i fællesskab skal sikre os en tilbagevenden til Gjensidige Kvindeligaen,” siger chef for AGF Kvindefodbold, Marie Greve til klubbens hjemmeside.

Nichlas Ørbæk Knudsen er tidligere fodboldspiller med en fortid i blandt andet Kolding, Thisted og Brabrand. Han har været assistenttræner for AGF Kvindefodbold siden foråret 2021. Han skal lede holdet sammen med Peter Pedersen der har en fortid i blandt andet Rosenborg, KoldingQ og AaB. Peter Pedersen har siden sommeren 2022 været tilknyttet AGF Kvindefodbold som Rekrutterings- og performance-ansvarlig.