Hvem er Årets DrømmeLegat Ildsjæl?

0
866

Kender du en person, som gør en helt særlig indsats for dansk pige- og kvindefodbold? Så er det nu du skal gå ind og nominere vedkommende til Årets DrømmeLegat Ildsjæl 2023

Tekst: Gjensidige DrømmeLegat

SPONSORARTIKEL | Gjensidige Kvindeliga skal inspirere piger til at drømme, og som hoved- og navnesponsor for ligaen vil vi naturligvis bakke op om denne mission. Derfor stiftede vi tilbage i 2020 Gjensidige DrømmeLegat målrettet danske fodboldpiger og -kvinder i alderen 8 – 21 år.

Siden start har mere end 365 spillere, hold og klubber ansøgt om et DrømmeLegat og mere end 65 legater er blevet uddelt på tværs af Danmark. Alt fra spillertøj og bolde til udflugter og mentaltræningsforløb har fundet vej til fodboldpigerne til stor glæde og gavn.

Undervejs har vi mødt utrolig mange frivillige ildsjæle, der hver dag gør en utrættelig indsats for at fremme vilkårene for de mange piger, som brænder for fodbolden. Trænere, holdledere, forældre og en række initiativtagere, som alle har samme mål og ambition om at skabe fremgang for sporten i Danmark.

De ildsjæle ønsker vi nu at anerkende og hylde. Derfor kårer vi Årets DrømmeLegat Ildsjæl 2023. Udover titlen vil årets ildsjæl blive belønnet med en gavecheck på 5000 kroner.

Kender du en, der fortjener titlen?

Så er det nu du skal gå ind på Gjensidige DrømmeLegats Facebook-side og nominere vedkommende. Her finder du øverst på siden et opslag, hvor du kan skrive din nominering i kommentarfeltet under. Begrund gerne hvorfor netop din kandidat skal løbe med titlen.

Besøg Drømmelegatets Facebook-side

Sidste frist for nominering er onsdag den 15. marts 2023. Herefter vælger vi tre kandidater, som går i finalen. Den endelige vinder findes ved en afstemning blandt DrømmeLegatets følgere, Gjensidige DrømmeLegats jury og ikke mindst medarbejderne i Gjensidige i Danmark.

Vi glæder os til at modtage en masse nomineringer og til at overraske årets ildsjæl.

Har du spørgsmål til Årets DrømmeLegat Ildsjæl er du velkommen til at kontakte Gjensidiges Sponsorship Manager på: subl@gjensidige.dk