Sofie Vendelbo sparker belgiske Genk i pokalfinalen

0
1012
KRC Genk Ladies fejrer sejren, som sender KRC Genk Ladies i pokalfinalen. Fra KRC Genks facebookside

Sofie Vendelbo er klar til den belgiske pokalfinale, efter at hun lørdag scorede sit første mål for KRC Genk Ladies

Sofie Vendelbo, som i januar skiftede fra AGF til belgiske KRC Genk Ladies, scorede i weekenden sit første mål for sin nye klub. Og hvilket mål. Sofie Vendelbo mål til 2-0 mod Club Brügge betød, at KRC Genk vandt semifinalen i den belgiske pokalturnering med 2-1 og nu er klar til pokalfinalen mod St. Liege.

Chiara Wielockx gjorde det 1-0 i det 26.minut og bare fem minutter senere slog Sofie Vendelbo til, da hun sparkede et hjørnespark fra anfører Sien Vandersanden videre i kassen.

“Det var Sofies første mål. Godt for hende og godt for klubben,” sagde Sien Vandersanden bagefter til den lokale avis.

Det var Sofies femte kamp for KRC Genk Ladies. De sidste fire kampe har hun fået fuld spilletid.