Fire hold klar til pokalsemifinalerne

0
815
Mathilde Kruse Madsen, AGF (9). Foto: Ole Nielsen

Brøndby IF er ude af pokalturneringen efter straffesparks-nederlag til Fortuna Hjørring. FC Thy – ThistedQ, JAI og Næstved  er også færdige

Det bliver HB Køge, AGF, Fortuna Hjørring og FC Nordsjælland, der skal slås om finalepladserne i kvindernes pokalturnering. Lørdag og søndag er der blevet spillet kvartfinaler, og de fire hold er nu klar til semifinalerne. Ud er røget FC Thy – Thisted Q, JAI Aarhus, Brøndby og Næstved HG.

JAI, Aarhus var oppe mod AGF og fik en fin start, men AGF strammede grebet og vandt med solide 5-0.

“Vi skulle kæmpe for det i dag og møder et godt organiseret JAI hold, der spiller deres chance og forsvarer godt. Men i anden halvleg får vi brudt dem op og jeg er tilfreds med, at vi lykkes med vores offensiv i 2. halvleg. Vores angriber får lavet de mål, de skal i dag og jeg er tilfreds med, at vi får mange forskellige på tavlen,” siger træner Nichlas Ørbæk Knudsen.

Fortuna-spillerne jubler efter sejren i straffesparkskonkurrencen. Foto: Mikkel Johansen

Brøndby-Fortuna afgjort i straffesparksgyser

Kvartfinalernes tætteste kamp fandt sted i Brøndby, der havde besøg af Fortuna Hjørring. Fortuna så længe ud til at skulle vinde 0-1 på et mål af Renee Guion i det 32. minut, men i overtiden fik Nanna Christiansen udlignet på et straffe og til slut skulle det hele afgøres med straffesparkskonkurrence, som Fortuna vandt.

Fortunas irske landsholdsspiller Roma Mclaughlin satte det første straffespark sikkert ind, og det blev lige så sikkert udlignet af Brøndbys Julie Paludan Madsen. Karoline Olesen bragte Fortuna foran, en føring der blev bevaret, da Brøndbys andet straffespark fra Nea Lehtola blev fornemt reddet af Freja Thiesgaard. Så scorede Renee Guion for Fortuna, og Brøndbys Natalia Wrobel reducerede . Fortunas Ligne Saugstrup stod for en afbrænder og Nanna Christiansen udlignede. Tiia Peltonen bragte igen Fortruna foran, inden Brøndbys Julie Tavlo brændte og Fortunas sejr på 4-5 var sikret.

Pokalkvartfinaler – resultater
FC Thy – ThistedQ – HB Køge 0-1
JAI, Aarhus – AGF 0-5
Brøndby IF – Fortuna Hjørring 4-5
Næstved HG – FC Nordsjælland 2-3