Brabrand IF topper 2. divisions slutspil: “Vi har en rigtig stærk trup med gode spillere på alle pladser”

0
1060
Privatfoto: Brabrand IFs trup i foråret 2023

Brabrand IF topper 2.divisions Slutspil, Pulje 2 og spørger vi cheftræner Rasmus Leth-Nissen, så er forklaringen at “vi har en rigtig stærk trup med gode spillere på alle pladser og også nogle gode individualister” fortæller han til FODBOLD FOR PIGER

Af Oliver Lundgaard

Brabrand IF topper 2. Divisions Slutspil efter to kampe med sejre over JAI Aarhus og Aalborg Freja. Cheftræner Rasmus Leth-Nissen er glad for den gode start holdet har fået:

“Det kan være svært at sige kort, hvorfor det går så godt, men der er ingen tvivl om, at den korte forklaring er, at vi har en rigtig stærk trup med gode spillere på alle pladser og også nogle gode individualister,” forklarer Rasmus Leth-Nissen og uddyber at den lidt længere forklaring handler om kultur:

“Den lidt længere forklaring handler nok også om kultur og uden at sammenligne med andre klubbers kulturer, så har vi fået opbygget noget rigtig stærkt. Vi træner 3 gange om ugen og klubben prioriterer os højt, hvilket er nødvendigt,” fortæller Rasmus Leth-Nissen.

I sæsonens to første kampe har Brabrand IF fået to sejre mod JAI Aarhus og Aalborg Freja:

“Vores opstart har været lidt blandet, men starten på turneringen har været stærk. Vi har mødt to gode hold fra vores kreds. Først Aalborg Freja, som vi vandt 4-1 over og så JAI, som vi slog 2-0. I begge kampe har vores bredde vist, at vi ikke bliver svagere når vi skifter 4-5 gange og det regnede vi også med var tilfældet og så er det fedt, at spillerne også viser at det vi tror på er sandt. Så en rigtig positiv start på turneringen. Vi er dog ydmyge og arbejder seriøst uge for uge med respekt for vores modstandere,” siger Rasmus Leth-Nissen.

Foto fra dbu.dk: Stillingen hos Kv. 2. Division Slutspil, Pulje 2

Målet for sæsonen er tydelig for Brabrand IF og den bredde spillertrup. Brabrand IF ønsker at stå så stærkt som muligt til efteråret:

“Vores mål for sæsonen er, at videreudvikle vores hold og vores spillestil. Vi ønsker at stå så stærkt som muligt til efterårets turnering, men det er med langsigtede briller på. På den korte bane vil vi gå efter at være det stærkeste 2. divisionshold når foråret er slut,” fortæller Rasmus Leth-Nissen til FODBOLD FOR PIGER.