Her er Kvindelandsholdets nye VM-trøje

0
1013
Luna Gevitz (tv.), Sanne Troelsgaard (centralt) og Karen Holmgaard (th.) i den nye landsholdstrøje. Foto: hummel

Kvindelandsholdets nye spillertrøje til sommerens VM-slutrunde i Australien og New Zealand er designet med inspiration fra pop art og har til formål at hylde kvinderne som superhelte

Sådan ser de ud, de røde og hvide trøjer, som kvindelandsholdet trækker i, når de til sommer skal slås for de danske farver ved VM-slutrunden i Australien og New Zealand.

Den spritnye trøje er blevet til i samarbejde mellem DBU og hummel og designet med inspiration fra en pop art-stil, “der skal være med til at hylde kvinderne som superhelte”, som dbu skriver på sin hjemmeside.

”Trøjen er markant anderledes, end vi normalt ser for en landsholdstrøje, og det skyldes i høj grad, at vi sammen med DBU ønsker at hylde kvinderne som superhelte. Derfor har vi også hentet inspiration fra en vild pop art-stil for at skabe noget, der virkelig springer i øjnene og samtidig understrege, hvor seje vi synes, de danske landsholdskvinder er,” siger hummels CEO Allan Vad Nielsen.

Den nye landsholdstrøje kommer i aktion for første gang ved fredagens venskabskamp mod Sverige i Malmø. Den kan allerede nu købes på landsholdsshoppen.dk og hos udvalgte danske forhandlere.

Kvindelandsholdets nye, hvide udebanetrøje til VM. Foto: hummel