Se målene: Brøndby slår HB Køge og skaber ny spænding om guldet

0
406

Brøndby slog HB Køge hjemme og er nu kun fire point fra topholdet HB Køge. Sejre til Fortuna Hjørring og FC Nordsjælland

Med syv runder tilbage af slutspillet blev der i weekenden skabt fornyet spænding i toppen af Gjensidige Kvindeliga. Brøndby på anden pladsen havde lørdag besøg af førerholdet HB Køge, og den kamp vandt hjemmeholdet med 3-1. Dermed har Brøndby nu kun fire point op til HB Køge, som har vundet DM-guldet de sidste to år.

Finske Nea Lehtola gjorde det til 1-0 kort før pausen, men 13. minutter inde i 2. halvleg fik Cecilie Fløe udlignet for gæsterne. Bare to minutter senere gjorde Beatrice Persson det dog til 2-1, og kort efter fik Brøndby tildelt et straffespark, som Nanna Christiansen omsatte slutresultatet 3-1.

Du kan se målene her:

I de to øvrige kampe vandt Fortuna Hjørring lørdag 2-1 hjemme over Kolding IF, mens FC Thy ThistedQ havde besøg af FC Nordsjælland, som kunne rejse hjem med en 2-0 sejr. Du kan målene i begge kampe her: