Toivo Vadum er ny målmandstræner hos Kolding IF

0
685
Privatfoto: Kolding IF

Toivo Vadum er ny målmandstræner hos Kolding IF, efter at klubbens tidligere målmandstræner Christian Dybro er startet i SønderjyskE

Af Oliver Lundgaard

Kolding IF har fundet deres nye målmandstræner som har den højeste målmandstræneruddannelse som hedder “UEFA Goalkeeper Advanced Licens”. Den nye målmandstræner er Toivo Vadum som kommer til klubben fra SønderjyskE, hvor han hidtil har trænet keepere på drenge- og herresiden.

Toivo Vadum glæder sig til de nye udfordringer, der venter ham i Kolding IF:

“Jeg er havnet et virkelig godt sted i Kolding og er glad for at arbejde med klubbens målmænd, hvor jeg kan bidrage med det jeg nu kan og være en del af trænerteamet omkring Kvindeliga,” forklarer Toivo Vadum.

Toivo Vadum kan se frem til at skulle arbejde med keeperne Laura Worsøe, Maja Poulsen og Sofie Grøn, der alle har og er en del af landsholdene herhjemme i Danmark:

“Vi prioriterer keeperne i klubben højt og med alle de landsholdskeepere, er vi glade for at have fundet en med masser af erfaring og højt niveau, som er med til at skabe de bedste forudsætninger for, at udvikle vores keepere,” fortæller Teknisk chef Frederik Lund.