F&E Pigefodboldskole hos Fredericia KF i uge 26

0
606

Fodbold & Event gentager sidste sommers succesrige pigefodboldskole i uge 26

SPONSORERET | Hvad skal du lave i uge 26? Hvis du er vild med fodbold og vil bruge en uge af din sommerferie på en fodboldskole, så kan du tage på F&E Pigefodboldskole hos Fredericia KF.

Fodboldskolen finder sted fra mandag den 26. juni til fredag den 30. juni kll 9-15 (fredag 9-14). Du får fem dages seriøs og sjov fodboldtræning tilpasset efter din alder og niveau. Prisen er 1.299 kroner og med i prisen er fuld tøjpakke, fodbold og frokost hver dag.

”Du kan se frem til en fodbolduge med dine fodboldkammerater, hvor fodboldtræningen giver mod på mere i et godt træningsmiljø, hvor der er plads til at udvikle sig uanset niveau,” lyder det fra arrangørerne.

Du kan læse mere her

Tilmelding til F&E Pigefodboldskole kan ske her